Facebook Pixel Επίσημη εξέλιξη με Ντε Ρόσι στη Ρόμα
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-18 14:52:00

Επίσημη εξέλιξη με Ντε Ρόσι στη Ρόμα - Το αποφάσισαν!

Sportdog Team
Επίσημη εξέλιξη με Ντε Ρόσι στη Ρόμα - Το αποφάσισαν!

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι θα είναι προπονητής της Ρόμα και την επόμενη σεζόν. 

Είναι πλέον και επίσημο. Ο Ιταλός τεχνικός ανακοινώθηκε ανήμερα του αγώνα με τη Μίλαν για τα προημιτελικά του Europa League στο Ολίμπικο.

Φτάνοντας τον περασμένο Ιανουάριο στη θέση του απολυμένου Ζοσέ Μουρίνιο, ο Ντε Ρόσι επανέφερε την ομάδα στην 5η θέση της Serie A. Σε 16 αγώνες συγκέντρωσε 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόνο 2 ήττες. μία από την Ίντερ και άλλη μία από τη Μπράιτον.

 

«Μετά από μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα συνεχίσει να κατέχει τη θέση του προπονητή της Ρόμα και στο τέλος αυτής της σεζόν και για το άμεσο μέλλον.  Στη σύντομη θητεία του ως προπονητής, ο θετικός αντίκτυπος που είχε η ηγεσία του σε ολόκληρο τον σύλλογο συνέχισε την ιστορία της εξαιρετικής ιστορίας του με τη Ρόμα. 

Ο Ντανιέλε χαρακτηρίζεται από σεβασμό και θάρρος, ενώ η δύναμη και η εμπιστοσύνη του, βαθιά ριζωμένες στον σύλλογο, είναι σύμφωνες με τις αξίες της Ρόμα, της πόλης και των οπαδών μας που είναι απαράμιλλες.  Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί με όλο και μεγαλύτερη δέσμευση για να προσφέρουμε το μέλλον που αξίζει στους οπαδούς της Ρόμα.  Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που χτίσαμε ένα μακροπρόθεσμο έργο με τον Ντανιέλε. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες», αναφέρει η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags