Facebook Pixel Γιώργος Κούδας: Συνάντηση γιγάντων! Κούδας και Δομάζος στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής μιλάνε για όλα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-23 22:13:00

Συνάντηση γιγάντων! Κούδας και Δομάζος στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής μιλάνε για όλα!

Sportdog Team
Συνάντηση γιγάντων! Κούδας και Δομάζος στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής μιλάνε για όλα!

Μοναδική συνύπαρξη δύο ινδαλμάτων του ποδοσφαίρου που έβαλαν φαρδιά – πλατιά την σφραγίδα τους την δεκαετία του 1970 και του 80 στην Ελλάδα.

Γιώργος Κούδας: Ο Γιώργος Κούδας μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μαζί με τον Μίμη Δομάζο και αυτή η συνύπαρξη έγινε για τα γενέθλια του Κούδα που συμπλήρωσε σήμερα το 75ο έτος της ηλικίας του.

Ο Γιώργος Κούδας είπε αρχικά:

"Τώρα μόνο από την τηλεόραση θα βλεπόμαστε, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Με τον Μίμη παίζαμε μαζί και στην εθνική ομάδα. Πρέπει να πω, πως εκείνη την εποχή χάσαμε μία πρόκριση, να πάει η εθνική ομάδα από τις μα…ς ορισμένων στο παιχνίδι με την Ρουμανία, να πάμε στο παγκόσμιο κύπελλο. Με είχε κάνει κομμάτια εκείνη η αποτυχία. Στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξα, φιλικό, ήταν στην Λεωφόρο. Και μόλις με είδαν, με αγκάλιασαν όλοι. Και είναι κάτι που δεν το ξεχνώ. Επικοινωνώ ακόμη με τον Αριστείδη τον Καμάρα, με όλους τους παλιούς. Εχουμε μία αγάπη μεταξύ μας. Μέσα στο γήπεδο παλεύαμε. Έξω απο το γήπεδο ήμασταν φίλοι, Πηγαίναμε στα μπουζούκια με αρχηγό τον Βασίλη Κωνσταντίνου".

Δομάζος: "Δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε. Παίζαμε μεν για την φανέλα, αλλά είχαμε την αξιοπρέπειά μας. Οι φίλαθλοι πήγαιναν για να δουν τον Κούδα. Δεν έλεγαν πάμε να δούμε τον ΠΑΟΚ, πάμε να δούμε τον Κούδα, αυτό έλεγαν".

Κούδας: "Το ποδόσφαιρο πλέον έχει αλλάξει. Ούτε Δομάζος θα βγεί, ούτε Κούδας, ούτε Χατζηπαναγής. Ούτε Σιδέρης. Να έχουμε υγεία και αγάπη να είμαστε άνθρωποι".

Ο Μίμης Δομάζος θυμήθηκε μέσω του Metropolis 95,5 και μία δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ και του Κούδα: "Εύχομαι στον Κούδα να τα εκατοστήσει, να είναι πάντα γερός, γιατί δύσκολα τέτοιους παίκτες βγάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάνω από όλα υγεία. Με τον Γιώργο κάναμε ωραίες κόντρες και τότε με τον ΠΑΟΚ παίζαμε ένα Κύπελλο και ένα Πρωτάθλημα. Σε διάστημα λίγων ημερών τα δύο παιχνίδια. Κερδίζαμε στο ημίχρονο και στην επανάληψη δεχθήκαμε τρία γκολ και χάσαμε. Ο Πούσκας δεν ήταν παρών στο πρώτο παιχνίδι. Και έλεγε καλά, κερδίζατε 2-0 και χάσατε στο τέλος; Πώς έγινε αυτό; Στο επόμενο παιχνίδι έγινε το ίδιο σκηνικό. Με τον Πούσκας στον πάγκο. Κερδίζαμε 2-0 στην Τούμπα και χάσαμε με 3-2. Εκείνη η μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει τώρα, παρά τα εκατομμύρια που δίνει ο πρόεδρός του δεν έχει γίνει ανάλογη ομάδα".

Τι έκανε τον Κούδα μεγάλο; Μέχρι και τραγούδι γράφηκε; "Επρεπε να τον έχουν σημαία, ένα άγαλμα στα αποδυτήρια".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags