Facebook Pixel Αθλητικό Σαν Σήμερα: Τεσσάρα της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό και επεισόδια!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-03 12:19:00

Τεσσάρα της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό και επεισόδια! Χαμός για τη μεταγραφή Κούδα

Sportdog Team
Τεσσάρα της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό και επεισόδια! Χαμός για τη μεταγραφή Κούδα

Τί συνέβη σαν σήμερα 3 Δεκεμβρίου.

Αθλητικό Σαν Σήμερα: Τεσσάρα της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό και επεισόδια! Χαμός για τη μεταγραφή Κούδα. Τί συνέβη στις 3 Δεκεμβρίου.

3-12-1967. Η ΑΕΚ συνέτριψε 4-1 τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης, για την 9η αγωνιστική, βάζοντας σε μπελάδες την διοίκηση των ερυθρολεύκων, τον προπονητή Μπούκοβι αλλά και το μεγάλο αστέρι του Γιώργο Κούδα. Η βαριά ήττα βύθισε τον Ολυμπιακό στην 8η θέση, την ίδια ημέρα σημειώθηκαν από οπαδούς επεισόδια και ζημίες σε μπαρ που διατηρούσε ο Κούδας ενώ από την διοίκηση απομακρύνθηκαν παράγοντες που συμμετείχαν στην αρπαγή του "Μεγαλέξανδρου" από τον ΠΑΟΚ.

Αιτία όλων ήταν η κακή αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού που αποδίδονταν κυρίως στην παρουσία του Κούδα στην ομάδα, ο πρώην άσσος του ΠΑΟΚ θεωρήθηκε υπαίτιος της μεγάλης κατάπτωσης του Ολυμπιακού, καθώς οι παροχές από τη διοίκηση στο πρόσωπο του ήταν μεγάλες με αποτέλεσμα την αγανάκτηση και αδιαφορία των υπόλοιπων ερυθρόλευκων παικτών.

Ωστόσο ο Κούδας δεν αγωνίστηκε ποτέ με τα ερυθρόλευκα σε επίσημο παιχνίδι και μετά από δυο χρόνια, χωρίς αγώνες, η Χούντα τον έστειλε πίσω στον ΠΑΟΚ. Την ίδια μέρα υπέβαλλε και την παραίτηση του ο Μάρτον Μπούκοβι, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags