Facebook Pixel Παναιτωλικός - Άρης: Χαμός στο Αγρίνιο - Δύο πέναλτι στον Άρη, "φωνάζει" ο Παναιτωλικός - Ακυρώθηκε γκολ Καρέλη! (vids)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-30 16:00:00

Χαμός στο Αγρίνιο - Δύο πέναλτι στον Άρη, "φωνάζει" ο Παναιτωλικός - Ακυρώθηκε γκολ Καρέλη! (vids)

Sportdog Team
Χαμός στο Αγρίνιο - Δύο πέναλτι στον Άρη, "φωνάζει" ο Παναιτωλικός - Ακυρώθηκε γκολ Καρέλη! (vids)

Γεμάτο γκολ, φάσεις και διαμαρτυρίες είναι το πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Παναιτωλικού με τον Άρη στο Αγρίνιο, που βρίσκει μπροστά τους Θεσσαλονικείς με 2-0 με δύο πέναλτι!

Παναιτωλικός - Άρης: "Φωτιά" από πολύ νωρίς έβαλε στο παιχνίδι ο διαιτητής Τζήλος, καθώς με το "καλημέρα" έδωσε πέναλτι στον Άρη σε μαρκάρισμα του Φλόρες στον Καμαρά, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 5' ο Ματίγια.

Στο 10' ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Παναιτωλικού, Νίκος Καρέλης, σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ορθώς από το VAR, ενώ στο 18' και πάλι ο ρέφερι του αγώνα υπέδειξε πέναλτι για τον Άρη σε φάση που ο Μελίσσας έπεσε στα πόδια του Μαντσίνι, με τον παίκτη των Κίτρινων να πέφτει στην περιοχή.

Στο 20' ο Καμαρά εκτέλεσε το δεύτερο πέναλτι για τον Άρη γράφοντας το 0-2, με τον Παναιτωλικό και τον Γιάννη Αναστασίου να φωνάζουν για τις αποφάσεις του Τζήλου. Στις καθυστερήσεις πάντως του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά σε τρίτο γκολ, όμως το σουτ του Γκάμα τράνταξε το δοκάρι.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags