Facebook Pixel Γιάννης Νικοπολίδης: Απίθανη εξέλιξη για τον γιο του Νικοπολίδη - Έκλεισε σε ομάδα έκπληξη του εξωτερικού (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-04 20:27:00

Απίθανη εξέλιξη για τον γιο του Νικοπολίδη - Έκλεισε σε ομάδα έκπληξη του εξωτερικού (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίθανη εξέλιξη για τον γιο του Νικοπολίδη - Έκλεισε σε ομάδα έκπληξη του εξωτερικού (ΦΩΤΟ)

Σύλλογος που λίγοι το περίμεναν ανακοίνωσε πως απέκτησε τον νεαρό Γιάννη Νικοπολίδη όπου και πρόκειται να αγωνιστεί τα επόμενα χρόνια.

Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς: Στην θυγατρική ομάδα των Αμερικανών θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Νικοπολίδης με τον ίδιο να υπογράφει συμβόλαιο και πλέον είναι έτοιμος να αγωνιστεί  στο USL, στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος στην Αμερική.

Ο 21χρονος γνώριζε από την πρώτη στιγμή που επιλέχθηκε στο 71 του ντραφτ από την ομάδα της Νέας Υόρκης πως υπάρχει η πιθανότητα να δοθεί δανεικός ώστε να πάρει χρόνο, με την λύση τελικά που επιλέχθηκε να είναι η μετάθεσή του στην θυγατρική ομάδα του συλλόγου.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτού του μεγάλου κλαμπ. Θα δουλέψω σκληρά για να καταφέρω τους στόχους μου και να κάνω τους φιλάθλους περήφανους", είπε ο Γιάννης Νικοπολίδης για την συμφωνία με την δεύτερη ομάδα των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags