Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δηλώσεις σεισμός για παίκτη του ΠΑΟΚ - Τον θέλει πρόεδρος ξένης ομάδας - Τι γίνεται με Βαρέλα
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-10 07:00:00

Δηλώσεις σεισμός για παίκτη του ΠΑΟΚ - Τον θέλει πρόεδρος ξένης ομάδας - Τι γίνεται με Βαρέλα

Sportdog Team
Δηλώσεις σεισμός για παίκτη του ΠΑΟΚ - Τον θέλει πρόεδρος ξένης ομάδας - Τι γίνεται με Βαρέλα

Έντονα φαίνεται ότι ηχούν οι... σειρήνες για ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά με πρόεδρο ξένου συλλόγου να κάνει δηλώσεις και να ξεκαθαρίζει ότι θέλει να τους φέρει το καλοκαίρι στην δική του ομάδα.

 Σορίν Κάρτσου: Η αλλαγή πρόεδρου στην Κραϊόβα φαίνεται ότι έχει ανοίξει την... όρεξη των Πολωνών που θα προχωρήσουν σε ανανέωση του ρόστερ τους, με τον νέο ισχυρό άνδρα του συλλόγου να κάνει δηλώσεις και να αναφέρει πως θέλει τόσο τον Φερνάντο Βαρέλα, όσο και τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα.

«Ο Βαρέλα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και είναι η πρώτη επιλογή για την ενίσχυση της άμυνας, ενώ η μεγάλη μεταγραφή που ετοιμάζει ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Σορίν Κάρτσου είναι ο Άλεξ Μιτρίτσα. Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός έχει ελάχιστες πιθανότητες να αγοραστεί από τον ΠΑΟΚ και θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι, μια ομάδα που τον έχει δανείσει δύο φορές από τότε που τον αγόρασε το 2019», αναφέρει το δημοσίευμα από τον Τύπο της χώρας.

«Θα χαιρόμουν να έρθει ο Mιτρίτσα αλλά αυτή είναι μόνο η απόφαση και η δύναμη του ιδιοκτήτη. Δεν ξέρω πόσα χρήματα θα χρειαστούν γι' αυτό, μόνο ο ιδιοκτήτης μπορεί να το χειριστεί αυτό. Θα ήταν μια μεγάλη δεξαμενή ποιότητας για την ομάδα, για το επιθετικό μας κομμάτι. Όμως από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν ενεργοποιεί τη ρήτρα αγοράς του καλοκαιριού, σημαίνει ότι έχει ακόμη συμβόλαιο με τους Αμερικανούς και πρέπει να πληρωθεί ένα ποσό μεταγραφής», δήλωσε ο Σορίν Κάρτσου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags