Facebook Pixel ΑΕΚ: "Δεν ξαναπαίζει ο Τσιντώτας, Νο1 ο Χατζηεμμανουήλ - Ηγέτης Γιούσης, Κορνέζος μαζί με Μήτογλου"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-16 20:08:00

"Δεν ξαναπαίζει ο Τσιντώτας, Νο1 ο Χατζηεμμανουήλ - Ηγέτης Γιούσης, Κορνέζος μαζί με Μήτογλου"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν ξαναπαίζει ο Τσιντώτας, Νο1 ο Χατζηεμμανουήλ - Ηγέτης Γιούσης, Κορνέζος μαζί με Μήτογλου"

Ο νεαρός γκολκίπερ που θα δούμε στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ! Ποιοι άλλοι έχουν ξεχωρίσει από τη δεύτερη ομάδα της Ένωσης και ποιοι, αν δουλέψουν σκληρά, μπορούν να έχουν μέλλον στη μεγάλη κατηγορία; Διαβάστε την ανάλυση στο Sportdog.gr!

ΑΕΚ: Το όνομα του Βασίλη Χατζηεμμανουήλ ήρθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα, καθώς φαίνεται ότι θα έχει ρόλο στις υποχρεώσεις της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Γεράσιμο Λυμπέρη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 που συμμετέχει η β΄ ομάδα των Κιτρινόμαυρων, προκειμένου να μάθουμε τόσο για τον Χατζηεμμανουήλ, όσο και για τους Γιούση και Κορνέζο που επίσης ξεχωρίζουν και υπάρχουν σενάρια προώθησή τους στην πρώτη ομάδα.

"Δεν θα ξαναπαίξει ο Τσιντώτας - Νο1 στην πρώτη ομάδα ο Χατζηεμμανουήλ - Αυτά είναι τα στοιχεία του"

"Τον προετοιμάζει ο Οφρυδόπουλος για να παίξει στα Γιάννινα, ο Τσιντώτας δε νομίζω ότι θα παίξει ξανά στην ΑΕΚ. Οπότε τον ετοιμάζει. Στα παιχνίδια που τον έχω δει είναι ένας τερματοφύλακας που έχει καλά ρεφλέξ, γενικά είναι πολύ καλός. Θέλει δουλειά σε κάποια σημεία (θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα λάθος που έχει κάνει στο παιχνίδι με το Αιγάλεω), αλλά έχει κρατήσει την ΑΕΚ β΄ σε πολλά ματς με την παρουσία του. Αν δουλέψει σωστά προορίζεται για Νο1 στην πρώτη ομάδα", ανέφερε αρχικά.

Πες μου δύο-τρία αγωνιστικά χαρακτηριστικά του;

"Με τα πόδια είναι καλός, και ψηλά είναι καλός και στις εξόδους. Ευρύτερα δείχνει σταθερότητα στο παιχνίδι".

"Ανθρωποφαγία σε Τσιντώντα - Ηγέτης ο Γιούσης - Παίζει στη θέση του Άμραμπατ - Κορνέζος με Μήτογλου"

Θεωρείς ότι είναι ρίσκο να τον δοκιμάσει ο Οφρυδόπουλος;

"Τον δοκιμάζει γιατί βγάζει τραυματισμούς ο Στάνκοβιτς και ο Τσιντώτας φαίνεται ότι βρίσκεται εκτός ομάδας. Οπότε ετοιμάζει τον Χατζηεμμανουήλ. Λόγω και της ανθρωποφαγίας που υπάρχει προς το πρόσωπό του Τσιντώτα, φαίνεται ότι υπάρχει ο χώρος για να πάρει ευκαιρία ο νεαρός άσος".

Για τον Γιούση, το όνομα του οποίου επίσης ακούγεται για την πρώτη ομάδα, τι παραπάνω μπορούμε να πούμε;

"Με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις στη Σούπερ Λιγκ 2, ξεχωρίζει. Έχει στόφα ηγέτη στην ομάδα, το βλέπεις και στο παιχνίδι του. Πρέπει να δουλέψει και να το παλέψει, αν μείνει στο γεγονός ότι είναι καλός για την ΑΕΚ β΄, δεν θα προχωρήσει. Παίζει και ως εξτρέμ και πίσω από τον επιθετικό, ενώ μπορεί να βγει ως ψευτοεννιάρι σε θέση επιθετικού, είναι πολυθεσίτης".

Θα μπορούσε να βρεθεί κι αυτός, τώρα, στην πρώτη ομάδα; Να πάρει ευκαιρίες, δηλαδή σε κάποιο ματς;

"Έχει πρόβλημα η ΑΕΚ στη θέση πίσω από τον επιθετικό, ο Μάνταλος έχει φθαρεί και ο Άμραμπατ δεν έχει σταθερότητα. Οπότε αν υπάρχει μια θέση που θα μπορούσε ίσως να δοκιμαστεί στην πρώτη ομάδα, εκεί θα μπορούσε να παίξει. Αλλά και πάλι είναι ρίσκο".

Ο Κορνέζος, που υπάρχει το όνομά του στο ρεπορτάζ ως κάποιος που μπορεί να βρεθεί από την β΄ ομάδα στην πρώτη;

"Η ΑΕΚ έχει θέμα στα στόπερ, θέλει δύο έμπειρους παίκτες, γιατί οι Βράνιες και Τζαβέλλας δεν είναι για την άμυνα της ΑΕΚ - Και τους δύο μπορείς να τους εκνευρίσεις εύκολα και να τους βγάλεις εκτός ρυθμού. Ο Μήτογλου πήρε ευκαιρίες και ήταν καλός από την άλλη. όσον αφορά τον Κορνέζο, είναι πολύ καλός, έχει τα φόντα να εξελιχθεί, ξέρει να στέκεται στο γήπεδο, γνωρίζει τη θέση του στόπερ. Είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Οφρυδοπουλου, κάνει ο,τι του πει ο προπονητής του. Δεν είναι στόπερ που θα κάνει τραμπουκισμούς, αλλά σε παιχνίδι που καίει δεν θα τον αξιοποιούσα με τη μία στην ΑΕΚ. Πάντως αν έπαιζε θεωρώ ότι πρέπει να το κάνει πλάι στον Μήτογλου, γιατί έχουν μέλλον και πολλά προσόντα και οι δύο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μακάρι να έρθει ο Ντι Φραντσέσκο! Πειθαρχία Σάντος - Πρόβλημα για την ΑΕΚ το... πρωτάθλημα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags