Μάκης Τζάτζος: Στον FOCUS 103,6 παραχώρησε συνέντευξη ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και του Άρη, με θητεία πάνω από 10 χρόνια στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, όπου και αναφέρθηκε στην ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Κάνοντας μια ανάλυση των όσων είδα στην Τούμπα, μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ειδικά οι μεσοεπιθετικοι του και είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση, αυτά σαν πρώτη εκτίμηση, αλλά και στο πρώτο ματς, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, κάτι που επιδίωξαν οι φιλοξενούμενοι”.

Ο Λουτσέσκου θα παίξει με τον ίδιο τρόπο, δεν αλλάζει τρόπο παιχνιδικού και θέλει να ελέγχει το χώρο του κέντρου, ενώ ο Ολυμπιακός μέσα στην έδρα του ειναι καλύτερος από ότι εκτός έδρας και αυτό θα είναι το όπλο του για να επιδιώξει να προκριθεί. Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στα λάθη που θα γίνουν εκατέρωθεν, με τον ΠΑΟΚ να είναι σε καλή ψυχολογία και να μπορεί να το χτυπησει, αφού και με ισοπαλία με γκολ, προκρίνεται. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουν, είναι την άμυνά τους και εν γένει την αμυντική συμπεριφορά, να κρατήσουν το μηδέν παθητικό και πιστεύω ότι στις αντεπιθέσεις, ο ΠΑΟΚ θα βάλει ένα γκολ”, είπε ο Μάκης Τζάτζος.