Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου - ΠΑΟΚ: "Μεγάλη έκπληξη Λουτσέσκου στην 11αδα - Νέα θέση για Μπίσεσβαρ, αλλαγή ο Ολιβέιρα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-27 15:11:00

"Μεγάλη έκπληξη Λουτσέσκου στην 11αδα - Νέα θέση για Μπίσεσβαρ, αλλαγή ο Ολιβέιρα"

Sportdog Team
"Μεγάλη έκπληξη Λουτσέσκου στην 11αδα - Νέα θέση για Μπίσεσβαρ, αλλαγή ο Ολιβέιρα"

Ο Ρουμάνος προπονητής κατέληξε στα πρόσωπα που θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στον OverFM για τον δεύτερο ημιτελικό του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στον ΠΑΟΚ παίκτες και επιτελείο είναι πολύ ήρεμοι ενόψει το σημερινού αγώνα. Σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι που υπήρχε αρκετό άγχος στην ομάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εν τέλη θα παρατάξει την ομάδα με μερικές εκπλήξεις. Συγκεκριμένα ο Ντούγκλας θα αγωνιστεί δίπλα στον Κούρτιτς και όχι ο Τσιγγάρας ενώ Στη θέση «10» ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Η μεγάλη έκπληξη είναι αυτή του Τόμας Μουργκ. Ο 27χρονος θα αγωνιστεί αρχικά στο αριστερό άκρο της επίθεσης και θα αλλάζει πλευρά με τον Ζίβκοβιτς.

Ο Λουτσέσκου κατέληξε σε αυτή τη λύση γιατί ο Αυστριακός είναι καλύτερος σε τακτικό κομμάτι. Επίσης θα δώσει αρκετές βοήθειες στην άμυνα και ιδιαίτερα στον Σίντκλεϊ, που στο πρώτο παιχνίδι είχε δυσκολευτεί με τον Γκάρι Ροντρίγκες αντίπαλο.

Αναλυτικά η 11άδα:

Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Κρέσπο, Ίνγκασον, Λύρατζης, Κούρτιτς, Ντούγκλας, Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Άκπομ.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν θα ξεκινήσει εν τέλη βασικός. Ωστόσο αν ο ΠΑΟΚ  βρεθεί πίσω στο σκορ, τότε ο σχηματισμός της ομάδας θα αλλάξει σε 4-4-2 και θα παίξει με δεύτερο φορ τον Ολιβέιρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags