Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ξένος άσος έβαλε τα κλάματα και αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-17 23:26:00

Ξένος άσος έβαλε τα κλάματα και αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Ξένος άσος έβαλε τα κλάματα και αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ!

Ένας από τους συτλοβάτες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια αποχωρεί από τον Δικέφαλο και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, λέγοντας το "αντίο".

ΠΑΟΚ: Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε δακρυσμένος στην κάμερα της NOVA και αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως νιώθει: «Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα. Έχω ζήσει καλές και κακές στιγμές. Δε θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που έζησα στον ΠΑΟΚ. Ήλπιζα να ζήσω αυτά ακριβώς. Θα θυμάμαι για πάντα τα όσα πέρασα με την ομάδα. 

Περίμενα από τον κόσμο να με αποθεώσει και έτσι έγινε. Μπορεί ο κόσμος να μην αντιληφθεί τους λόγους που φεύγω και μπορεί να αποδειχτεί λάθος απόφαση, αλλά ό,τι και αν συνέβη δε θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα εδώ. Δε θα έλεγα ποτέ οτιδήποτε κακό για τον ΠΑΟΚ. Πλέον θα είμαι και εγώ ένας οπαδός του συλλόγου».

Τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για αυτόν: «Για εμένα αυτό το κλαμπ μου έδωσε πράγματα που δεν είχα ποτέ στην καριέρα μου. Να μάχομαι για κάθε φάση, να χαίρομαι, να λυπάμαι και να ζω τα πάντα με πάθος. Αν δεν έχεις το τελευταίο δεν μπορείς να παίξεις εδώ. Αυτή είναι η λέξη που με χαρακτηρίζει, στην καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Το κλαμπ μου έδωσε πράγματα που δεν είχα ποτέ στην καριέρα μου».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε πως είναι να παίζεις σε έναν τελικό. Σε αυτά τα ματς πρέπει να παίξεις και να τα κερδίσεις. Περιμένω από τον Παναθηναϊκό διαφορετική εικόνα και απόδοση. Θα είναι ένα πιο έντονο ματς. Θέλουμε και εμείς το Κύπελλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σούπερ αποκάλυψη! Αυτόν τον Έλληνα τερματοφύλακα έκοψαν στον ΠΑΟΚ - Τραβάνε τα... μαλλιά τους

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags