Facebook Pixel Super League: Σάσα για… ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Σχόλιο "φωτιά" του Βραζιλιάνου - Συμβόλαιο 400.000!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-17 20:40:00

Σάσα για… ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Σχόλιο "φωτιά" του Βραζιλιάνου - Συμβόλαιο 400.000!

GOALάρες by Εvaggelistis
Σάσα για… ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Σχόλιο "φωτιά" του Βραζιλιάνου - Συμβόλαιο 400.000!

Η απόφαση να φύγει από Άρη και τα σενάρια για την επόμενη ομάδα του! Πού θα συνεχίσει ο έμπειρος χαφ την καριέρα του, η έντονη φημολογία για μεταγραφή σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα, η διαρροή από την πλευρά του και η ομάδα που δεν έχει γραφτεί από την Κύπρο.

Super League: Για τον Λούκας Σάσα, εδώ και 48 ώρες, με έξαρση πάντως το τελευταίο 24ωρο, απο την στιγμή που επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, έχει προκύψει θέμα αποχώρησής του από τον Άρη. Κι ας έχει συμβόλαιο ως το 2024, το οποίο ανανεώθηκε στις 22 Μαρτίου του 2021 και είναι της τάξης των 330.000 ευρώ (καθαρά, τον χρόνο)!

Μάλιστα ο 32χρονος Βραζιλιάνος μέσος - αντικειμενικά από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος την τελευταία 2ετία - δείχνει αποφασισμένος να φύγει από τους "κίτρινους', είτε ήσυχα, είτε με... θόρυβο. Όσον αφορά στους λόγους, θα ανοίξουμε μεγάλη κουβέντα και δεν είναι της παρούσης...

Βέβαια στην Θεσσαλονίκη ήδη λέγονται πολλά, διάφορα και... βερμπαλιστικά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Άλλοι πως θέλει να ακολουθήσει τον Γκανέα στον Παναθηναϊκό (την σκούφια του θα πετούσε ο Γιοβάνοβιτς, αν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο), άλλοι πως θέλει να "μετακομίσει" στην Τούμπα κι άλλοι τον... βλέπουν στην ΑΕΚ. Εγώ θα μεταφέρω ακριβώς το...σχόλιο που έγινε από την πλευρά του Λούκας Σάσα για τα παραπάνω. "Γελοιότητες..."!!

Επαναλαμβάνω τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποιήθηκε απο το στενό περιβάλλον του Βραζιλιάνου άσου σχετικά με ό,τι κι αν λέγεται για άλλες ελληνικές ομάδες: "Είναι γελοιότητες"!!! Και εδώ το κλείνω κι ας υπάρχει το... κλισέ, πως στις μεταγραφές ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ...

Οι τάσεις φυγής του Σάσα δεν προέκυψαν ξαφνικά, ούτε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Υπήρχαν αλλά πλέον πρέπει να έγινε και σαφές προς τον Θόδωρο Καρυπίδη. Τώρα πως το πήρε ο ιδιοκτήτης του Άρη δεν το ξέρω. Λογικά δεν πρέπει να του άρεσε. Ούτε ξέρω αν μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση με τον Σάσα. Θα φανεί προσεχώς...

Γράφεται μάλιστα πως τον έχει ξεμυαλίσει ο Απόλλων Λεμεσού, με την σούπερ προσφορά που του κατέθεσε και πως θα πάει εκεί! Η αλήθεια είναι πως του εξασκεί πρέσινγκ εδώ και καιρό ο Κοναφής, για λογαριασμό των πρωταθλητών Κύπρου. Μόνο που η πρόταση του, σε καθαρές αποδοχές, είναι χαμηλότερη από αυτά που παίρνει τώρα στον Άρη (όταν βέβαια...πληρώνεται)

Οπότε ας...κρατήσουμε μικρό καλάθι για Απόλλων Λεμεσού και Σάσα. Άλλωστε από την Κύπρο δεν έχει μπει ακόμη στο παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ,  στον οποίο διαχρονικά κάνει γκελ. Αν πάει, λοιπόν, στο νησί, ο Βραζιλιάνος, για την στήλη φαβορί θα είναι ο ΑΠΟΕΛ που μπορεί να του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ακόμη και 400.000 ευρώ.

Και φυσικά δεν πρέπει να αποκλείσουμε την... αραβική αγορά. Εκεί που λατρεύουν τους Βραζιλιάνους παίκτες και οι ατζέντηδες του Σάσα έχουν πολύ καλές άκρες. Είτε μιλάμε για Η.Α.Ε, είτε για Κατάρ. Και εκεί όντως τα λεφτά θα είναι σούπερ . οπότε ας μην βιαζόμαστε για ΤΙΠΟΤΑ στην υπόθεση Σασα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα με Στρακόσια μεγάλη ελληνική ομάδα - "Πίεση" από Σίλβα - Στο... κόλπο η Τσέλσι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags