Facebook Pixel Βόμβα με Στρακόσια μεγάλη ελληνική ομάδα - "Πίεση" από Σίλβα - Στο... κόλπο η Τσέλσι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-17 14:35:00

Βόμβα με Στρακόσια μεγάλη ελληνική ομάδα - "Πίεση" από Σίλβα - Στο... κόλπο η Τσέλσι!

BoxtoBox
Βόμβα με Στρακόσια μεγάλη ελληνική ομάδα - "Πίεση" από Σίλβα - Στο... κόλπο η Τσέλσι!

Ποιος σύλλογος θέλει τον Θωμά και οι τελευταίες πληροφορίες! Μπορεί να έχουν βασικό και αναντικατάστατο τερμαφύλακα και από πίσω ένα τεράστιο πρότζεκτ, όμως έψαξαν το κόλπο με τον υπερταλαντούχο Κόπερ.

Ολυμπιακός - Θωμάς Στρακόσια: Ο άλλος Τόμας για τον «άσο»
 
Υπάρχουν διαφόρων ειδών βόμβες στο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ξέρει πως μπορεί να πυροδοτεί τέτοιες και μάλιστα όλων των ειδών. Γιατί π.χ. μπορεί να είναι βόμβα ένας παίκτης με πολύ «βαρύ» όνομα και γεμάτο βιογραφικό αλλά και ένας παίκτης που δεν τον ξέρει πολύς κόσμος αλλά τον μαθαίνει γρήγορα γιατί έχει το ταλέντο να... τρελάνει κόσμο. Κάνω τον πρόλογο για να μπω στο θέμα.
 
Ο Ολυμπιακός, όπως σας έχω γράψει εδώ και καιρό, έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά στην αγορά (και) για τερματοφύλακα. Υπάρχει η σταθερά του Τόμας Βατσλίκ και αυτό δεν αλλάζει. Υπάρχει φυσικά και το πρότζεκτ του Κωνσταντίνου Τζολάκη κι αυτό επίσης δεν αλλάζει. Αυτή τη στιγμή υπάρχει και ο Ογκμουντουρ Κρίστινσον αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η δική του περίπτωση έχει ημερομηνία λήξης (και ο Βατσλίκ έχει τέτοια αλλά όχι φέτος) που μπορεί να μην είναι πολύ μακρινή. Και ο Ολυμπιακός θέλει να... μαγειρέψει πριν πεινάσει.
 
Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν ρώτησαν, μπας και, για ένα αληθινά μεγάλο κόλπο στη θέση του τερματοφύλακα. Αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό. Αυτό τουλάχιστον συζητούσε σε off the record συζήτηση το «περιβάλλον» του ίδιου του τερματοφύλακα με ανθρώπους / φίλους που έχει στην Ελλάδα. Για ποιόν τερματοφύλακα ρώτησαν; Για έναν που έκανε καριέρα στο Καμπιονάτο και τώρα ετοιμάζεται να πάει στο κορυφαίο επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ. Και όπως τον Βατσλίκ έτσι κι αυτόν τον λένε Τόμας και ο πατέρας του, επίσης τερματοφύλακας, έπαιξε στον Ολυμπιακό;
 
Ε, νομίζω καταλάβατε. Στον Τόμας Στρακόσια αναφέρομαι. Όπως έμαθα, τώρα που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με τη Λάτσιο, υπήρξε μια φιλολογική ερώτηση από πλευράς ανθρώπου του Ολυμπιακού προς τον 27χρονο Τόμας Στρακόσια για το αν ενδιαφέρεται να γυρίσει στην Ελλάδα και να φορέσει τα ερυθρόλευκα των πρωταθλητών.
 
Ωστόσο εκείνος αρνήθηκε ευγενικά αφού έχει όνειρό του να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ και η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα τον πολιορκεί καιρό ενώ εσχάτως ακόμα και η Τσέλσι γράφεται ότι τον θέλει! Λογικό λοιπόν ήταν να δώσει προτεραιότητα στα όνειρά του και στη λαμπερή Πρέμιερ ο Στρακόσια, έτσι δεν είναι; Ο Ολυμπιακός όμως απέδειξε, αν θεωρήσουμε ότι το στόρι είναι αληθινό, ότι κινείται πανέξυπνα και συχνά κάτω από τις... μύτες όλων.
 

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο πλάνο Μπότο στον ΠΑΟΚ - Έμεινε... χωρίς παίκτες ο Λουτσέσκου - Νέος στόχος στην Τούμπα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags