Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπή στο πλάνο Μπότο στον ΠΑΟΚ - Έμεινε... χωρίς παίκτες Λουτσέσκου - Νέος στόχος στην Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-17 13:10:00

Ανατροπή στο πλάνο Μπότο στον ΠΑΟΚ - Έμεινε... χωρίς παίκτες ο Λουτσέσκου - Νέος στόχος στην Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανατροπή στο πλάνο Μπότο στον ΠΑΟΚ - Έμεινε... χωρίς παίκτες ο Λουτσέσκου - Νέος στόχος στην Τούμπα!

Το τεράστιο κενό στο ρόστερ και ποιοι τους έστησαν στη Θεσσαλονίκη. Στον Δικέφαλο υπάρχει καθυστέρηση στις μεταγραφές, αν και υπάρχει αισιοδοξία πως άμεσα θα κλείσουν όλες οι τρύπες. Ποια είναι τα κενά που υπάρχουν και πού... φωνάζει για ενίσχυση ο Ρουμάνος προπονητής.
 

ΠΑΟΚ: Τεράστιο πρόβλημα φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί στον Δικέφαλο και τον σχεδιασμό που έχει για τη στελέχωση της ομάδας, καθώς ναι μεν ο Ζοσέ Μπότο έκανε κάποιες κινήσεις γρήγορα (Κουαλιάτα, Νάσμπεργκ) αλλά από εκεί και πέρα δεν έχουν προχωρήσει άλλες υποθέσεις.

Ειδικά για το κέντρο της άμυνας, αφού οι Θεσσαλονικείς "έχασαν" τον Άνχελ Κρέσπο και, τυπικά, έχουν μείνει μόνο με τον Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας! Γιατί και ο Μιχάι που είναι τώρα στην ομάδα, βρίσκεται στους υπό παραχώρηση παίκτες ουσιαστικά και ήδη υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον από ομάδα της Ελβετίας!

Ο Νάσμπεργκ ναι μεν έχει υπογράψει αλλά θα έρθει στα τέλη Ιουλίου στην ομάδα, καθώς η ομάδα του δεν τον αφήνει να αποχωρήσει πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του μέχρι και την τελευταία μέρα, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειάζεται αρχικά ένα διάστημα ξεκούρασης και έπειτα να ενσωματωθεί σε μια ομάδα που θα έχει χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της!

Στο πλάνο του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι Μάρκο Ρέντε και Σαντιάγκο Μπουένο, αλλά δεν υπάρχουν εξελίξεις με κανέναν από τους δύο και ξαφνικά από τη Θεσσαλονίκη υπάρχει το ρεπορτάζ ότι ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί με άλλες περιπτώσεις στόπερ!

Κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει νέα καθυστέρηση, μέχρι να αρχίσουν νέες επαφές με αλλες λύσεις κ.λπ. Και στο μεταξύ στην άμυνα θα υπάρχει μόνο ο Ίνγκασον και ο (υπ ' ατμόν)  Μιχάι!

Να πούμε κάτι ακόμα; Μπορεί από τον σύλλογο να υπάρχει η αισιοδοξία/βεβαιότητα ότι το θέμα τού Κοτάρσκι θα κλείσει άμεσα θετικά (εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι μιλάμε για 23χρονο τερματοφύλακα, με όποιες ενστάσεις μπορεί να υπάρχουν για το γεγονός ότι θα έρθει για βασικός), αλλά για την ώρα δεν έχει κλείσει ούτε ο Κοτάρσκι αλλά ούτε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που θα είναι ο αναπληρωματικός του!

Αυτή την ώρα στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο νεαρός Ταλιχμανίδης και δεν αποκλείεται να είναι ο μοναδικός τερματοφύλακας από την πρώτη ομάδα που θα βρεθεί στην πρώτη προπόνηση που θα κάνει ο σύλλογος...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στον ΠΑΟΚ ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος - Τον... έκλεψε ο Μπότο - Στοίχημα Λουτσέσκου"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags