Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ζοσέ Μπότο: "Στον ΠΑΟΚ ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος - Τον... έκλεψε ο Μπότο - Στοίχημα Λουτσέσκου"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-16 16:30:00

"Στον ΠΑΟΚ ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος - Τον... έκλεψε ο Μπότο - Στοίχημα Λουτσέσκου"

του Γιώργου Κτενά
"Στον ΠΑΟΚ ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος - Τον... έκλεψε ο Μπότο - Στοίχημα Λουτσέσκου"

Ο Πορτογάλος πρόλαβε τους... μεγάλους και τον έφερε στην Τούμπα! Πώς ο Δικέφαλος έκανε δικό του έναν παίκτη για τον οποίο ήδη ακούγονται πάρα πολλά στην Πορτογαλία. Η ομάδα που... βγάζει ταλέντα, οι μεγάλες πωλήσεις και το παρασκήνιο με τον ΠΑΟΚ β'.
 

Ο νεαρός άσος τής Φαμαλικάο, Αντρέ Ρικάρντο, είναι "καπαρωμένος" από τον Ζοσέ Μπότο για λογαριασμό του Δικέφαλου, καθώς το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ήδη από τον περασμένο χειμώνα τον είχε κλείσει για τη δεύτερη ομάδα.

Φαίνεται, όμως, ότι τα δεδομένα είναι διαφορετικά για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, δεδομένου ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα βρεθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας για να αξιολογηθεί από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και να έχει μια ευκαιρία στην πρώτη ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση έχει ενδιαφέρον να δούμε κάποια πράγματα για τον νεαρό άσο, καθώς έχει ελάχιστες συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του πορτογαλικού συλλόγου και, μοιραία, οι πληροφορίες για εκείνον είναι ελάχιστες.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Κώστα Ζάγκα, που παρακολουθεί το πορτογαλικό πρωτάθλημα για να συλλέξουμε όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται.

"Στην τρίτη κατηγορία - Καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα" - Τον "έκλεψε" ο Μπότο

"Τα πήγε καλά με τους μικρούς της Φαμαλικάο, ξεχώρισε για το παιχνίδι και αυτό είχε αναδειχτεί καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα U21 τη σεζόν 2020/21. Αλλά να θυμίσω ότι η β ομάδα της Φαλαμικάο αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Πώς άφησε να της φύγει ένας παίκτης που ξεχωρίζει;

"Η Φαμαλικάο ψωνίζει ταλέντα και τα πουλάει μετά, αυτή τη δουλειά κάνει ως κλαμπ: Δουλεύει πολύ με τους μικρούς και έπειτα τους πουλάει. Για να καταλάβεις είχε τον μικρότερο μέσο όρο σε ηλικία, στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Τώρα για το πώς άφησε να φύγει κάποιος που είχε βγει καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος, πρέπει να οφείλεται στις γνωριμίες του Μπότο".

"Για αυτό δεν είναι διεθνής με την Πορτογαλία - Είναι στοίχημα - Κάτι σημαίνει που ξεχώρισε στη Φαμαλικάο"

Ποια άλλα στοιχεία του έχουν ενδιαφέρον;

"Δεν είναι διεθνής με την U21 της Πορτογαλίας, αν και είναι τόσο καλοί παίκτες στην Πορτογαλία που δύσκολα μπορείς να βρεις θέση στην εθνική πια. Στοίχημα είναι για εμένα, γιατί ήταν στους μικρούς της Μπενφίκα, μετά στους μικρούς της Μπράγκα και μετά στους μικρούς της Φαμαλικάο".

Τι δείχνει αυτή η πορεία;

"Σίγουρα είναι διαφορετικό να βρίσκεται κάποιος στην Μπενφίκα β΄, στην Μπράγκα β΄ ή στην Σπόρτινγκ β, σε σχέση με τη Φαμαλικάο β΄. Αλλά, λέω ξανά, ότι είναι ομάδα η Φαμαλικάο που επενδύει πολύ στο να αναδείξει παίκτες και, άρα, εκείνοι που ξεχωρίζουν σημαίνει ότι κάτι έχουν".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον ΠΑΟΚ με "φευγάτο"- Απόφαση Ραζβάν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags