Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ζήτησε μεταγραφές ο Γιοβάνοβιτς! - "Έχουμε άμεση ανάγκη από..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-10 16:55:00

Ζήτησε μεταγραφές ο Γιοβάνοβιτς! - "Έχουμε άμεση ανάγκη από..."

Sportdog Team
Ζήτησε μεταγραφές ο Γιοβάνοβιτς! - "Έχουμε άμεση ανάγκη από..."

Ξεκάθαρος ο προπονητής του Παναθηναϊκού για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία, την απόδοση της ομάδας του κόντρα στη Γουότφορντ αλλά και την αναγκαία μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα πολλή δουλειά μπροστά του, μετά τη φιλική ισοπαλία ενάντια στη Γουότφορντ, ενώ εστίασε στην ανάγκη να γίνουν συγκεκριμένες μεταγραφικές κινήσεις άμεσα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Ήταν ένα φιλικό με καλό αντίπαλο, με μία σοβαρή ομαδα. Χάσαμε ένα φιλικό παιχνίδι και ήταν δύσκολο γιατί είχαμε 20 μέρες προετοιμασία και είναι το πρώτο φιλικό. Κρίμα που ακυρώθηκε το προηγούμενο. Σαν φιλικό ηταν καλό, ηταν δυνατό με μία ομαδα που παίζει διαφορετικό στυλ. Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν και πιστευω πως στα υπόλοιπα φιλικά θα μπορούμε να έχουμε καλύτερα συμπεράσματα. 

Όταν είναι ένας προπονητής έναν χρόνο υπαρχουν πράγματα που γίνονται πιο εύκολα. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Θέλουμε ακόμη δουλειά για να μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα πολύ πιο καλά, πολύ πιο σωστά. Αυτά τα παιχνίδια είναι για αυτό. Υπάρχει μία βάση αλλά σίγουρα θέλουμε και πολλή δουλειά και σίγουρα ενισχύσεις σε κάποιες θέσεις που έχουμε άμεση ανάγκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ιβάν έκανε το σωστό με Περέα - Γιατί δεν θα τον πουλούσε τόσα ο ΠΑΟ - Δεν έγινε... Μπακασέτας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags