Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ημέρα θλίψης για τον ΠΑΟΚ - Έφυγε από την ζωή ο πρώτος πρόεδρος της Θύρας 4 (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-07 18:58:00

Ημέρα θλίψης για τον ΠΑΟΚ - Έφυγε από την ζωή ο πρώτος πρόεδρος της Θύρας 4 (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ημέρα θλίψης για τον ΠΑΟΚ - Έφυγε από την ζωή ο πρώτος πρόεδρος της Θύρας 4 (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή ο Ιγνάτιος Κατερτζιδέλης που υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος των οργανωμένων φίλων του Δικεφάλου του Βορρά με την ΠΑΕ όσο και τον Ερασιτέχνη να τον αποχαιρετούν μέσω αναρτήσεων στα social media.

ΠΑΟΚ: Το μεσημέρι της Τετάρτης (7/9) έγινε γνωστό ότι ο πρώτος πρόεδρος της  Θύρας 4, ο Ιγνάτης Κατερτζιδέλης έφυγε από τη ζωή, όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα της στο Twitter, με την κόρη του Νέλυ Κατερτζιδέλη να μιλάει στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” όπου και ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν αίμα τις προηγούμενες ημέρες για να σωθεί ο πατέρας της.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους μέσα από την ψυχή μου για την πολύ μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν προκειμένου να σωθεί ο πατέρας μου. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ο πατέρας μου είναι πλέον Δικέφαλος αετός, μας άφησε σε ηλικία 83 ετών. Ήταν ο ο πρώτος αρχηγός της Θύρας 4 πριν από τον Μάκη Μανάβη. Ήμουν εδώ που καθάριζα την ΠΑΕ όταν τα γραφεία ήταν σε άλλο χώρο. Ήταν ο εμπνευστής της θύρας 4. Η μεγάλη του καψούρα ήταν ο ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου το Metropolis για την προσπάθεια που έκανε προκειμένου να συγκεντρωθούν φιάλες αίματος και να σωθεί ο πατέρας μου.

Ο πατέρας μου δεν έκλαψε για εμένα, αγαπούσε πρώτα τον ΠΑΟΚ και μετά την οικογένειά του και μετά τον εγγονό του. Η νίκη της Δευτέρας με την Λαμία θα ήθελα να είναι αφιερωμένη στον πατέρα μου. Τον Ιγνάτη Κατερτζιδέλη”, είπε η Νέλυ Κατερτζιδέλη.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Ιγνάτη Κατερτζιδέλη, για τον χαμό του αγαπημένου τους προσώπου. Ο Ιγνάτης Κατερτζιδέλης, ήταν μία ηγετική φυσιογνωμία του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ, καθώς υπήρξε και Πρόεδρος της ιστορικής «Θύρας 4», η οποία ιδρύθηκε το 1976. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η «Θύρα 4: «Η ΘΥΡΑ 4 και όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ συντετριμμένοι αποχαιρετούν τον πρώτο πρόεδρο και έναν εκ των ιδρυτών του Συνδέσμου, Ιγνάτιο Κατερτζιδελη. Ο Ιγνάτης μαζί με τη θρυλική του παρέα έκαναν το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ να μεγαλουργήσει, δημιούργησαν το θρύλο της ΤΟΥΜΠΑΣ και δίδαξαν σε ολη τη χώρα τι σημαίνει οπαδισμός. Η παρακαταθήκη του θα κρατηθεί ως πολύτιμος θησαυρός, καθώς τίποτα δεν τελειώνει όσο οι ιδέες ζουν. Αντιο πρόεδρε».

​ 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags