Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δώρο" Βαλβέρδε σε Ολυμπιακό - "Φέρνει τον δικό του Ρούμπεν Πέρεθ - Ηγετικός μέσα στο γήπεδο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-10 15:35:00

"Δώρο" Βαλβέρδε σε Ολυμπιακό - "Φέρνει τον δικό του Ρούμπεν Πέρεθ - Ηγετικός μέσα στο γήπεδο"!

του Γιώργου Κτενά
"Δώρο" Βαλβέρδε σε Ολυμπιακό - "Φέρνει τον δικό του Ρούμπεν Πέρεθ - Ηγετικός μέσα στο γήπεδο"!

"Δεν θα του κόψουν την καριέρα αν συμφωνήσει με το Λιμάνι"! Ποιος είναι ο χαφ που εξετάζει από την Ισπανία, γιατί ο Βάσκος προπονητής αποφάσισε να μην τον κρατήσει στο ρόστερ του και ποια τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά. Το sportdog.gr παρουσιάζει τον Ντάνι Γκαρσία!

Έναν νέο όνομα εξετάζει ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες από την Ισπανία, καθώς οι Πειραιώτες ψάχνουν ακόμα για έναν παίκτη που θα έρθει και θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση 6 στο γήπεδο. Ο λόγος για τον Ντάνι Γκαρσία!

Ο 32χρονος Βάσκος, που τα τελευταία 4-5 χρόνια αγωνίζεται στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, αποτελεί τον ορισμό του στόπερ μπροστά από την άμυνα, ένα κλασικό 6άρι που κάνει συγκεκριμένες δουλειές στο γήπεδο, αλλά λόγω του Ερνέστο Βαλβέρδε και της ανανέωσης που κάνει φέτος στην ομάδα, δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής.

Είχε αγωνιστεί 223 φορές με την Εϊμπάρ, με τρία τέρματα και έξι ασίστ στη συγκομιδή του, ενώ έχει δώσει το "παρών" από το 2018 σε 148 ματς της Μπιλμπάο (με πέντε ασίστ). Φέτος έχει αγωνιστεί μόλις δύο λεπτά, και οι Πειραιώτες φαίνεται ότι θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή την κατάσταση και να πάρουν από τον Ερνέστο έναν παίκτη που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζει.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Λυκάκη, δημοσιογράφο-expert τού ισπανικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να μας κατατοπίσει καλύτερα για την περίπτωσή του.

"Ηγετικός στην Μπιλμπάο - Όπως ο Ρούμπεν Πέρεθ στον ΠΑΟ - Ανάσες σε Εμβιλά - Ταιριάζει με Χουάνγκ"

"Αμυντικός χαφ είναι, 6άρι, ανασταλτικά δίνει περισσότερα, ηγετικός στην Μπιλμπάο. Είναι μια 3ετία-4ετία στους βασικούς, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε που επέστρεψε θέλει να κάνει φέτος ανανέωση. Δεν κάνει ούτε για εσωτερικός μέσος, είναι σαν τον Ρούμπεν Πέρεθ του Παναθηναϊκού αλλά όχι με τόσο δημιουργικά χαρακτηριστικά", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Ταιριάζει με τον Εμβιλά για να βρεθεί στην ίδια 11άδα;

"Ταιριάζει ανάλογα με το τι θέλει να κάνει ο Κορμπεράν. Αλλά μπορεί και να δώσει και ανάσες στον Εμβιλά, δεν είναι υποχρεωτικό, άλλωστε, να παίζουν μαζί. Πιο πολύ με Χουάνγκ, που είναι περισσότερο 8άρι".

"Φέρνει σε Μπουχαλάκη - Δεν κάνει πολλά μέτρα - Δεν θα του κόψουν την καριέρα σε Ολυμπιακό"

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του για να γίνει πιο κατανοητή η εικόνα του;

"Πιο πολύ σε Μπουχαλάκη φέρνει, είναι παίκτης που δεν θα κάνει πολλά μέτρα, όχι πολλά πάνω-κάτω, αλλά είναι καλός ανασταλτικά. Ήταν στην Εϊμπάρ για πολλά χρόνια, πέρασε μια 4ετία-5ετία και στην Μπιλμπάο αλλά τώρα φαίνεται ότι έχει κλείσει τον κύκλο του".

Τέλος, τι λεφτά μπορεί να ζητάει η Μπιλμπάο για έναν παίκτη στα 32 του χρόνια, που δεν τον υπολογίζει;

"Πήρε τον Ερέρα από την Παρί Σεν Ζερμέν, οπότε ο Ντάνι Γκαρσία έχει γίνει 5ος-6ος χαφ, σε μια ομάδα που δεν έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις φέτος. Δεν θα είναι πρόβλημα τα λεφτά, δε νομίζω να του κόψουν την καριέρα αν τα βρει με τον Ολυμπιακό".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ιδανική μεταγραφή για Ολυμπιακό! Αλλάζει σύστημα λόγω Φορτούνη - Κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα" 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags