Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: "Ιδανική μεταγραφή για Ολυμπιακό! Αλλάζει σύστημα λόγω Φορτούνη - Κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-10 10:30:00

"Ιδανική μεταγραφή για Ολυμπιακό! Αλλάζει σύστημα λόγω Φορτούνη - Κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Ιδανική μεταγραφή για Ολυμπιακό! Αλλάζει σύστημα λόγω Φορτούνη - Κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα"

"Μόνο ο Κώστας μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα του Κορμπεράν"! Ο Σάκης Τσιώλης σχολιάζει στο Sportdog την ήττα της ομάδας του Πειραιά από τη Ναντ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και όσα πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 από τη Ναντ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Κατά τον Σάκη Τσιώλη στην ομάδα του Πειραιά έλειπε το σημείο αναφοράς. «Έχει θέματα στο να κρατήσει τη μπάλα και να την κρατήσει ψηλά», ανέφερε και υποστήριξε, ότι ο Κώστας Φορτούνης είναι αυτήν τη στιγμή η ιδανικότερη λύση. «Θα κρατήσει τη μπάλα ψηλά. Θα κάνει 8 με 10 γκολ και τελείωσε η υπόθεση», τόνισε και υποστήριξε, ότι ο Ελ Αραμπί δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα, γι'αυτό και χρειάζεται έναν υποστηρικτικό ποδοσφαιριστή από πίσω του.

Παράλληλα θεωρεί, ότι το σύστημα θα αλλάξει σε 4-3-3 αν επιστρέψει ο Φορτούνης και δικαιολόγησε τον Ρεάμπτσιουκ για την κακή εμφάνισή του, ενώ υποστήριξε, ότι ο Κορμπεράν πρέπει να αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, στην πρωτή διακοπή. Στο τέλος ο τεχνικός της Καλαμάτας απόρησε, γιατί το VAR δεν είδε το φάουλ στον Αμπουμπακάρ Καμαρά, πριν το 2-1 της Νατ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

 

Διαβάστε όσα μας είπε:

Τί σας προβλημάτισε περισσότερο στην ήττα του Ολυμπιακού από τη Ναντ;

«Ο Ολυμπιακός έδειξε ακριβώς την ίδια ιστορία. Έπαιξε ένα παράλληλο παιχνίδι υπομονής. Έχει θέματα στο να κρατήσει τη μπάλα και να την κρατήσει ψηλά».

Πώς μπορεί να λυθεί το πρόβλημα;

«Πιστεύω, ότι ιδανική λύση είναι ο Φορτούνης. Χωρίς αυτόν στον Ολυμπιακό, όλοι τρέχουν γύρω-γύρω και δεν υπάρχει σημείο αναφοράς. Νομίζω, ότι ο Κώστας, αυτήν τη στιγμή, είναι η καλύτερη μεταγραφή που μπορεί να γίνει. Θα κρατήσει τη μπάλα ψηλά. Θα κάνει 8 με 10 γκολ και τελείωσε η υπόθεση. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός αυτήν τη στιγμή. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί ο Ελ Αραμπί είναι ένας παίκτης που... τα χρόνια περάσανε. Έχει θέματα μπροστά για να κρατήσει μπάλα. Δύσκολα θα πάει στο box to box. Άρα θέλει παίκτη πίσω από τον Μαροκινο, για να κρατήσει μπάλα, να δημιουργήσει ρήγματα και να δώσει assist-pass και να σκοράρει. Ο Κώστας το έχει αυτό».

Από την αρχή του αγώνα με τη Ναντ το γήπεδο έμοιαζε να γέρνει. Πολύ γρήγορη η ομάδα, ανοικτές γραμμές ο Ολυμπιακός. Τί δεν πήγε καλά; μήπως το σύστημα με τριάδα στα στόπερ;

«Είχε θέμα γιατί έχει μάθει να παίζει 4-3-3 εδώ και το 4-5 χρόνια με τον Μαρτίνς. Για να αλλάξει φιλοσοφία η ομάδα θέλει χρόνο. Ο Κορμπεράν αναγκάστηκε με βάση τα δεδομένα που είχε. Όταν έχεις Σισέ, Μπα, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Ρέτσο. Τον είπε και ο Καρεμπε δεν γίνεται να υπάρχουν πέντε παίκτες έξω και να παίζουν οι δύο, θα βάλεις τρεις, για να μένουν μόνο δύο εκτός. Εκεί δημιουργήθηκε το παράλληλο παιχνίδι και δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα θέματα. Θέλω να πιστεύω, ότι αναγκαστικά θα πάει σε 4-3-3 επειδή... έρχεται ο Φορτούνης».

Από αριστερά ο Ρέαμπτσιουκ είχε πολλά θέματα, ενώ δεν μας έχει συνηθίσει. Πού το αποδίδετε;

«Οφείλει και αυτός να κάνει και ένα άσχημο παιχνίδι. Μέχρι τώρα ήταν ο παίκτης που δημιουργούσε επιθέσεις και κρατούσε τη θέση του. Με τη Ναντ είχε θέματα. Δεν ξέρω να επηρεάστηκε (και αυτός) από τον ερχομό του Μαρσέλο».

Ο Κορμπεράν θέλει χρόνο και αυτός για να μάθεις τους παίκτες του;

«Σίγουρα χρειάζεται. Πρέπει πρώτα απ' όλα να κάνει αξιολόγηση στη διακοπή στο ρόστερ. Πιστεύω, ότι θα το κάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θεωρώ, ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα στην Ελλάδα. Το θέμα είναι τί θα κάνει στην Ευρώπη. Και στη Γαλλία η Ναντ παίζει σε πρώτη ταχύτητα. Ήταν πολύ καλή ομάδα. Μην τα ισοπεδώσουμε όλα επειδή ο Ολυμπιακός έχασε ένα παιχνίδι στις καθυστερήσεις. Έχει τη δυνατότητα με Φράιμπουργκ και Καραμπάχ να ρεφάρει, αν και οι Γερμανοί είναι δύσκολοι».

Διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός για φάουλ στον Αμπουμπακάρ Καμαρά πριν το 2-1! Ποιά είναι η άποψή σας;

«Φαίνεται ότι υπάρχει παράβαση. Απορώ πως δεν το είδαν στο VAR».

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για αυτό βλέπει Ελλάδα ο Χάμες - Ερχεται με σούπερ τιμή σε... Big 3 - Μάτα για Παναθηναϊκό!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags