Facebook Pixel Θωμάς Ναζλίδης: Φοβερές ατάκες Ναζλίδη για Άρη - Ύμνοι για Πάλμα και Μαντσίνι - Ατάκες για το πρωτάθλημα
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-19 21:46:00

Φοβερές ατάκες Ναζλίδη για Άρη - Ύμνοι για Πάλμα και Μαντσίνι - Ατάκες για το πρωτάθλημα

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Ναζλίδη για Άρη - Ύμνοι για Πάλμα και Μαντσίνι - Ατάκες για το πρωτάθλημα

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρώην team manager των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας, αλλά και γενικότερα του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Θωμάς Ναζλίδης: O πρώην team manager των Κίτρινων μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Λουίς Πάλμα και τους παίκτες που κάνουν την διαφορά στον Άρη. Αρχικά ανέφερε: «Ο Πάλμα έχει ποδοσφαιρικό θράσος, αυτό είναι το μεγάλο του ατού και με αυτό μπορεί να κάνει την διαφορά. Εχει, φυσικά, και πολύ καλά ατομικά χαρακτηριστικά. Πιστεύει στον εαυτό του. Από τις πρώτες ημέρες είδαμε ότι είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι, ότι έχει καλά στοιχεία, αλλά πρέπει να διορθωθούν και κάποιες λεπτομέρειες. Θεωρώ ότι έχει και άλλα περιθώρια βελτίωσης. Για μένα είναι δεύτερο φορ, δεν θα κοιτάξει να κάνει πολλά περιττά πράγματα, αλλά να εκτελέσει κατευθείαν.»

Για την αλλαγή του Γκρέι με τον Πάλμα: «Είναι τελείως διαφορετικό αυτό που έκανε ο νέος προπονητής, γιατί δύσκολα βγάζουν τον βασικό φορ όταν χάνουν. Ο Γκρέι ήταν κάπως κλειδωμένος, αλλά ο Πάλμα που έχει άλλα στοιχεία ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα. Από εκεί και πέρα, ο Μαντσίνι είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει ο Άρης και σαν παίκτης και σαν επαγγελματίας. Εχει όλο το πακέτο, έχει βελτιώσει και την τελική του προσπάθεια, που κάπως υστερούσε.»

Για τον Γκρέι: «Ξέρει πολύ καλά τη θέση του σέντερ φορ, όμως, δεν είναι στη φυσική κατάσταση που θέλει και ο ίδιος για να παίξει σε ματς ρυθμού όπως το χθεσινό, αλλά με την σωστή δουλειά τώρα θα φτάσει στο σωστό επίπεδο. Θα δίνει λύσεις στα παιχνίδια με τις πιο μικρές ομάδες.»

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος: «Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, είναι μία μεταβατική περίοδος. Ο Παναθηναϊκός δείχνει μία σταθερότητα, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ είναι καλές ομάδες και η ΑΕΚ είναι ερωτηματικό. Νομίζω, όμως, ότι θα πρωταγωνιστήσει γιατί έχει όλο το πακέτο, τώρα και με το νέο γήπεδο».

Για τις διαφορές στον φετινό Άρη: «Πάντα με την αλλαγή προπονητή κάθε παίκτης γίνεται καλύτερος. Είδαμε έναν σοβαρό Άρη και τακτικά και σε τρεξίματα και αυτό το έβγαλε ο προπονητής. Το πρόβλημα της ομάδας είναι στον άξονα. Ο Φαμπιάνο με τον Μπράμπετς είναι το καλύτερο δίδυμο στόπερ στο πρωτάθλημα, αλλά δεχόταν περισσότερες επιθέσεις από όσες θα έπρεπε. Πλην του άξονα, στις άλλες θέσεις είναι πλήρης. Ο Εμπακατά είναι σταθερά καλός και βοηθάει την ομάδα και μπροστά και πίσω. Ο Μαζικού θα ανεβαίνει αγώνα με αγώνα. Ο Μανού είναι κάτι διαφορετικό, άλλη πάστα ποδοσφαιριστή.», είπε ο Θωμάς Ναζλίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags