Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κληρώνει" για κόουτς στο λιμάνι - Δεν "παίζει" μόνο του Μαρθελίνο - Φαβορί δύο πρώην "ερυθρόλευκοι"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-20 08:32:00

"Κληρώνει" για κόουτς στο λιμάνι - Δεν "παίζει" μόνο του Μαρθελίνο - Φαβορί 2 πρώην "ερυθρόλευκοι"!

Sportdog Team
"Κληρώνει" για κόουτς στο λιμάνι - Δεν "παίζει" μόνο του Μαρθελίνο - Φαβορί 2 πρώην "ερυθρόλευκοι"!

Εντός της ημέρας αναμένονται πιθανότατα οι εξελίξεις για τον νέο προπονητή των Πειραιωτών, με τα υποψήφια ονόματα να μην σταματούν να "σκάνε".

Ολυμπιακός: Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να έχουν καταθέσει πρόταση στον Μαρθελίνο -όπως τουλάχιστον γράφτηκε στον αθλητικό Τύπο- όμως το φαβορί, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, για τον "ερυθρόλευκο" πάγκο μοιάζει να είναι ο Μίτσελ.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού "παίζει" δυνατά για επιστροφή στο λιμάνι και όπως αναφέρει και το "ΦΩΣ των Σπορ", η περίπτωσή του είναι stand by, μαζί με αυτή του Εστεμπάν Καμπιάσο, ενώ σημειώνεται ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πάει σε δίδυμο για την τεχνική ηγεσία ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Την ίδια ώρα υπάρχουν φήμες και για επιστροφή Ιμπαγάσα, ως βοηθού του Μίτσελ (σε περίπτωση που αναλάβει), ενώ "παίζουν" και τα ονόματα των Πάουλο Σόουζα, Χαβιέρ Καγέχα, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, Τσάμπι Αλόνσο, Κίκε Σετιέν και φυσικά του Λοράν Μπλαν.

Δείτε τα ρεπορτάζ από τα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags