Facebook Pixel Ολυμπιακός: Λύση από την Ισπανία: Σε αυτόν τον τεχνικό έκανε πρόταση χθες το βράδυ ο Μαρινάκης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-20 08:00:00

Λύση από την Ισπανία: Σε αυτόν τον τεχνικό έκανε πρόταση χθες το βράδυ ο Μαρινάκης!

Sportdog Team
Λύση από την Ισπανία: Σε αυτόν τον τεχνικό έκανε πρόταση χθες το βράδυ ο Μαρινάκης!

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών φέρεται να έκανε κρούση σε έναν προπονητή με πολύ πλούσιο βιογραφικό.

Ολυμπιακός: Πρόταση στον Μαρθελίνο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας φέρεται να έκανε χθες το βράδυ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου.

Πρόκειται για τον 57χρονο Ισπανό τεχνικό με σπουδαίο βιογραφικό, ο οποίος είναι ελεύθερος μετά τη θητεία του για 1,5 χρόνο στην Μπιλμπάο, προτού αντικατασταθεί στο τέλος της περασμένης σεζόν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Έχει δουλέψει (μεταξύ άλλων) για 3,5 χρόνια στη Βιγιαρεάλ, με την οποία έφτασε τρεις σεζόν στην πρώτη εξάδα και το 2016 ήταν τέταρτος στη La Liga φτάνοντας και στα ημιτελικά του Europa League όπου αποκλείστηκε από τη Λίβερπουλ. Αποχώρησε εκείνο το καλοκαίρι λόγω ρήξης με τη διοίκηση και ανέλαβε τη Βαλένθια το καλοκαίρι του 2017 και μαζί της κατέκτησε το Κύπελλο το 2019 νικώντας με 2-1 στον τελικό την Σεβίλλη.

Απολύθηκε όμως τον Σεπτέμβριο του 2019, για να επιστρέψει στους πάγκους τον Ιανουάριο του 2021 αναλαμβάνοντας την Μπιλμπάο. Μαζί της κατέκτησε το Σούπερ Κόπα νικώντας το 2020 τη Ρεάλ με 3-2 στην παράταση, αλλά έχασε σε δύο τελικούς Κυπέλλου από Σοσιεδάδ (1-0) και Μπαρτσελόνα (4-0).

Θεωρείται πολύ εκλεκτικός στις συνεργασίες του και στην Ιβηρική λέγεται πως διακαής του πόθος είναι να αναλάβει την εθνική Ισπανίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ διαδεχόμενος τον Λουίς Ενρίκε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτόν θα φέρει ο Μπλαν στον Ολυμπιακό - Μυστήριος και με τρέλα ο Σαμπάολι" - Δυνατά για Μίτσελ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags