Facebook Pixel Χρήστος Τερζανίδης: "Βόμβες" Τερζανίδη για Σαββίδη - "Γιατί να βάζει εκατομμύρια κάθε χρόνο ο πρόεδρος; Τα χρωστάει;"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-13 00:12:00

"Βόμβες" Τερζανίδη για Σαββίδη - "Γιατί να βάζει εκατομμύρια κάθε χρόνο ο πρόεδρος; Τα χρωστάει;"

Sportdog Team
"Βόμβες" Τερζανίδη για Σαββίδη - "Γιατί να βάζει εκατομμύρια κάθε χρόνο ο πρόεδρος; Τα χρωστάει;"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε τόσο στην άσχημη εικόνα της ομάδας εντός του γηπέδου, όσο και στις λανθασμένες επιλογές στα μεταγραφικά.

Χρήστος Τερζανίδης: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις παθογένειες του φετινού ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στην εικόνα που βγάζει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου αλλά και στη λανθασμένη, όπως τόνισε, λογική του να υπάρχει ένας πρόεδρος που θα βάζει εκατομμύρια κάθε χρόνο.

«Με μία λέξη δεν μπορείς να πεις αυτό που γίνεται. Πιστεύω ότι πολύ σωστά δεν έκανε κάποιες μεταγραφές. Για να πάρεις καλούς παίκτες χρειάζονται χρήματα, αλλά που θα πάνε οι ομάδες στην Ελλάδα; Ο Ολυμπιακός που είναι πρωταθλητής δεν μπόρεσε να πάρει ούτε πόντο στην Ευρώπη. Δεν μπορούμε ούτε στην τελευταία διοργάνωση να προκριθούμε. Ο κάθε επιχειρηματίας δηλαδή να βάζει κάθε χρόνο εκατομμύρια και να μην μπορεί να φανεί στην Ευρώπη; Ο πρόεδρος έκανε μία στροφή και η ομάδα βάζει πλέον νεαρούς. Τα προηγούμενα χρόνια ποιοι έφεραν χρήματα στην ομάδα; Οι Έλληνες, οι ξένοι θέλουν μόνο να πληρώνονται.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να στηριχθεί στα δικά του παιδιά και στη συνέχεια να φέρει παίκτες αξίας. Θέλει προσοχή. Αν δώσουν χρόνο στον τεχνικό διευθυντή θα μπορέσει να φέρει κάποιους που θα κουμπώσουν. Περιμένουμε εφόσον έχουν εντοπίσει ελλείματα να υλοποιηθούν κάποιες κινήσεις. Οταν κάνεις πολλές αλλαγές δεν γίνεται να αλλάξει γρήγορα προς το καλύτερο η ομάδα. Αυτοί που κάνουν κριτική το λένε χωρίς να είναι υπεύθυνοι. Μετά από κάθε ματς οι ξερόλες εντοπίζουν την αποτυχία. Οταν κερδίζει η ομάδα δεν μιλάει κανένας και όταν χάνει... δικάζουν τον προπονητή. Θα πρέπει να μπολιαστούν ποδοσφαιριστές σε αυτούς που υπάρχουν ήδη.

Είναι νωρίς ακόμη να σταυρώσουμε τον προπονητή. Δεν φταίει. Δεν πιστεύω ότι ένας προπονητής θέλει να βάλει αυτόν που δεν είναι τόσο καλός. Εγώ δεν στέκομαι στα αποτελέσματα, αλλά στην απόδοση. Έγιναν αλλαγές πίσω στην άμυνα, από τον τερματοφύλακα μέχρι τους σέντερ μπακ. Και στην επίθεση. Πρέπει να δώσουμε χρόνο και δεν γίνεται να ζητάμε συνέχεια μεταγραφές. Είμαι εναντίον ο πρόεδρος να βάζει χρήματα χωρίς να έχει έσοδα. Είναι λανθασμένη αντίληψη. Γιατί να βάζει εκατομμύρια κάθε χρόνο; Τα χρωστάει στον ΠΑΟΚ; Το ότι η Πολιτεία δεν επιτρέπει τους φιλοξενούμενους οπαδούς είναι μεγάλο οικονομικό πλήγμα για τις ομάδες. Ο Λουτσέσκου στην προηγούμενη θητεία του δεν δεχόταν γκολ και με ένα κέρδιζε τα παιχνίδια. Αυτό δεν υπάρχει τώρα», είπε ο Χρήστος Τερζανίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags