Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σιγουριά από παλαίμαχο του Παναθηναϊκού - "Πολύ καλύτερος από Άρη - Ξεκάθαρο φαβορί"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-23 00:13:00

Σιγουριά από παλαίμαχο του Παναθηναϊκού - "Πολύ καλύτερος από Άρη - Ξεκάθαρο φαβορί"

Sportdog Team
Σιγουριά από παλαίμαχο του Παναθηναϊκού - "Πολύ καλύτερος από Άρη - Ξεκάθαρο φαβορί"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Πρασίνων όπου και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τους Κίτρινους τονίζοντας ότι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ξεκάθαρο φαβορί.

Νίκος Καρούλιας: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για το ντέρμπι που ακολουθεί ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Πρασίνων και αναφέρθηκε  για το τέταρτο συνεχόμενο sold out που καταγράφεται σε επίσημο παιχνίδι του Τριφυλλιού, με αντίπαλο τον Άρη αυτή την φορά.

"Λέει πολλά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή και δεν έχει γίνει ξανά αυτό τα τελευταία χρόνια. Επί Ρότσα είχαμε εννέα συνεχόμενες νίκες. Πέρα από τους αριθμούς σημασία έχει να δούμε για το sold out. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού λαχταρά να δει την ομάδα του να πρωταγωνιστεί. Τα προηγούμενα χρόνια δεν το έβλεπε. Να θυμίζει εποχές δικές μου. Όπου ήταν γεμάτο το γήπεδο μέσα και είχε κόσμο από έξω. Η εικόνα αυτή προήλθε από την δουλειά. Είναι 100% έργο του Γιοβάνοβιτς, αλλά και της διοίκησης που ακούει τις εισηγήσεις του προπονητή.

Στην αρχή δυσκολευόμασταν με αντιπάλους που έπαιζαν με κλειστές άμυνες. Όπως με αντιπάλους τον Ιωνικό, τον Αστέρα. Για να πάρεις το πρωτάθλημα θέλεις μία ευκαιρία για να κάνεις γκολ.

Στο παιχνίδι με τον Άρη, ο ΠαναθηναΪκος θα παρουσιαστεί πιο δεμένος σαν ομάδα. Και επειδή ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το παιχνίδι του. Τώρα, αυτή την χρονική περίοδο που διανύουμε, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλύτερος από τον Άρη. Προβλέπω όμως να γίνεται ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τον Παναθηναϊκό. Αυτή η φόρα που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός με τις συνεχόμενες νίκες, πρέπει να συνεχιστεί. Για να συμβεί αυτό, θέλει σοβαρότητα, μεγαλύτερη προσπάθεια για να φθάσεις στην νίκη επί του Άρη”.

Ο Καρούλιας απάντησε και σε ερώτηση ακροατή που είπε εάν παίζει πιάνο και απάντησε ως εξής:

Πιάνο δεν παίζω, αλλά αυτή την στιγμή με πετυχαίνετε για να βάζω τα χειμερινά προϊόντα στο σπίτι μου. Θα βάλω, θα καλλιεργήσω μπρόκολο, λάχανα, κουνουπίδια. Και παράλληλα προπονούμαι στον χώρο που βρίσκομαι. Στην Αθήνα στην Πεντέλη, καλλιεργώ ότι βγάζει η γη τον χειμώνα. Έχω χώρο, κάνω την δουλειά και μου αρέσει πολύ. Όπως και με το ποδόσφαιρο μου αρέσουν οι ακαδημίες. Αυτή είναι η καθημερινή μου προπόνηση, το κάνω για την εκγύμνασή μου. Έχουμε εγκαταλείψει την γη, ας γυρίσουν και λίγο στα χωριά τους”, είπε ο Νίκος Καρούλιας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags