Facebook Pixel Super League: Σημεία-"φωτιά" από την Super League - Πώς θα πας ταμείο με τα ματς ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-22 17:04:00

Σημεία-"φωτιά" από την Super League - Πώς θα πας ταμείο με τα ματς ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Σημεία-"φωτιά" από την Super League - Πώς θα πας ταμείο με τα ματς ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Αυτά θα παίξουμε!

Το σαββατοκύριακο αναμένεται να διεξαχθεί η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και αναμφίβολα το ματς που ξεχωρίζει είναι το Παναθηναϊκός - Άρης, μιας και πρόκειται για δύο ομάδες από το πάνω ράφι.

Μπορεί ο Άρης του Πάρντιου να καίγεται για αποτέλεσμα, ωστόσο η ρέντα, η φόρμα και η δυναμική της έδρας δείχνουν Παναθηναϊκό.

Για αυτούς τους λόγους κρατάμε τον άσο που προσφέρεται στο 1.85 και σίγουρα έχει αξία για μια ομάδα που έχει ξεχάσει τι σημαίνει η λέξη ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα μια αρκετά ενδιαφέρουσα μάχη διεξάγεται το Σάββατο με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Βόλο.

Πρόκειται για δύο ομάδες που βρίσκουν αρκετά συχνά δίχτυα, σκόραραν και 3 και 4 γκολ αντίστοιχα στο Κύπελλο, οπότε το να επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο στο 1.87 είναι σεβαστή επιλογή. Ένα ακόμη ενδιαφέρον ματς είναι το Λεβαδειακός - ΑΕΚ.

Το ανέβασμα της ΑΕΚ είναι τέτοιο που μας δίνει την ευκαιρία να βάλουμε σε παρολί το διπλό της που τιμάται στο 1.50. Παράγει πολλές φάσεις σε κάθε ματς και εάν είναι εύστοη θα περάσει εύκολα από τη Λιβαδειά.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ μπορεί να δυσκολεύεται εσχάτως, ωστόσο θα κάνει τα πάντα για να επικρατήσει του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και να επιβεβαιώσει το 1.52 του δίκαιου άσου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags