Facebook Pixel ΠΑΟΚ: To αποφάσισε ο Σαββίδης! Αυτός θα είναι ο ρόλος του Ανασταασιάδη στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-18 20:08:00

To αποφάσισε ο Σαββίδης! Αυτός θα είναι ο ρόλος του Ανασταασιάδη στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
To αποφάσισε ο Σαββίδης! Αυτός θα είναι ο ρόλος του Ανασταασιάδη στον ΠΑΟΚ

Μπορεί να ανακοινώθηκε ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης αναλαμβάνει τη θέση του Α’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ και υπεύθυνου για το αθλητικό κέντρο που θα χτιστεί, αλλά δεν θα είναι μόνο αυτός ο ρόλος του.

 

ΠΑΟΚ: Μπορεί να ανακοινώθηκε ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης αναλαμβάνει τη θέση του Α’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ και υπεύθυνου για το αθλητικό κέντρο που θα χτιστεί, αλλά δεν θα είναι μόνο αυτός ο ρόλος του.

Ο Αναστασιάδης, που δήλωσε ότι τελείωσε γι αυτόν το… προπονητιλίκι, θα είναι ο «συνδετικός κρίκος», μεταξύ ομάδας και ιδιοκτήτη, θα λέει τη γνώμη του στον Ιβάν Σαββίδη για όλα και φυσικά θα τον «συμβουλεύει» ποδοσφαιρικά, κατά κάποιο τρόπο.

Όσον αφορά στην κατασκευή του αθλητικού κέντρου, που θα γίνει στην ανατολική Θεσσαλονίκη (περιοχή Θέρμης), ο Αναστασιάδης θα φροντίσει να γίνουν όλα τέλεια, με βάση την εμπειρία που έχει, αλλά και να δημιουργηθεί μια «αθλητική κυψέλη» για όλα τα τμήματα του Δικεφάλου του Βορρά.

Όσον αφορά στο υπάρχον αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει, εάν δηλαδή κρατηθεί για την δυτική Θεσσαλονίκη ή εάν το γκρεμίσουν και αποχωρήσουν οριστικά από εκεί.

Ο Άγγελος πάντως, θα έχει εβδομαδιαία τηλεδιάσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη και σχεδόν καθημερινή επαφή με τον γιο του, Γιώργο, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags