Ολυμπιακός: Γιατί ρεαλιστικά ο Γκουστάβο Σκάρπα δεν χωρούσε τώρα στο ρόστερ του Ολυμπιακού και γιατί  η "Σκαρπιάδα "είναι συζητηση μόνο για τον ...κάδο ανακύκλωσης!!!

ΣΚΑΡΠΑ/1:  άνευ λόγου και ουσίας η κουβέντα που γίνεται στο δεδομένο τάιμινγκ για τον ... κορυφαίο παίκτη του τελευταία Μπραζιλεϊράο, οποίος πήγε για να μείνει (από 1η Γενάρη) στην Νότιγχαμ. Ο Βραζιλιάνος στα 29 του χρόνια (τα κλείνει τις 5/1) θα κάνει την  παρθενική του απόπειρα για ευρωπαϊκή καριέρα.

Ο Σκάρπα είναι καλύτερος του Χάμες; Σαφέστατα όχι! Ο Σκάρπα  έχει μεγάλή ποιοτική διαφορά με τον Μπιέλ, παρότι με διαφορετικά χαρακτηριστικά; Όχι. Ο Σκάρπα μπορεί να προσφέρει περισσότερα απο τον υγιή/ενεργό/on fire Φορτούνη; Πολύ αμφιβάλω! Ο Σκάρπα θα ερχόταν - αν ερχόταν - ... κεφάτος να παίξει στην Super League ή θα το εβλεπε λίγοκαι σαν καταναγκαστικό; Μάλλον το δεύτερο , λέω εγώ.

ΣΚΑΡΠΑ/2: επίσης, τον Ιούλιο που προέκυψε ο Βραζιλιάνος, ο Ολυμπιακός είχε Ζιγκερνάγκελ, δεν είχε Χαμες, δεν είχε Μπιέλ και είχε για...σουτ τον Φορτούνη. Κατά κάποιο τρόπο , λοιπόν, τώρα  ο Σκάρπα... δεν χωρούσε στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ο οποίος θυμίζω έχει συμφωνήσει για την παραμονή του σταρ Χάμες και για την σεζόν 2023-24! Ούτε μπορείς φυσικά να παίζεις με 4 δεκάρια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα Φορτούνης και Χάμες - Βρήκε νέο… Καμαρά ο Μίτσελ - Χ FACTOR Κασάμι