Facebook Pixel Νίκος Καραγεωργίου: Ατάκες... φωτιά από Καραγεωργίου για Λουτσέσκου - "Δεν είναι... τρελός - Ανέτοιμος ο Άρης"
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-22 19:14:00

Ατάκες... φωτιά από Καραγεωργίου για Λουτσέσκου - "Δεν είναι... τρελός - Ανέτοιμος ο Άρης"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Καραγεωργίου για Λουτσέσκου - "Δεν είναι... τρελός - Ανέτοιμος ο Άρης"

Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε στον Focus Fm 103,6 για τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο και για την ισοπαλία του Άρη στη Λειβαδιά.

 

Νίκος Καραγεωργίου: Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε στον Focus Fm 103,6 για τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο και για την ισοπαλία του Άρη στη Λειβαδιά.

Μεταξύ άλλων είπε:

Είναι δύσκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Οι απώλειες, ιδίως του Σοάρες, πιθανόν να παίξουν ρόλο. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι στην ίδια κατάσταση που τελείωσε το πρωτάθλημα πριν την διακοπή ο ΠΑΟΚ. Παίζει και με καλό αντίπαλο. Ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΟΚ είναι γνωστός. Ο Λουτσέσκου όσα χρόνια βρίσκεται στον ΠΑΟΚ έχει συγκεκριμένο τρόπο που κατεβάζει την ομάδα. Άρα, ο αντίπαλος γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Το θέμα είναι οι παίκτες που θα επιλέξει ο Παναιτωλικός, αν θα μπορούν να ανταποκριθούν στο ένας με έναν απέναντι στον παίκτη του ΠΑΟΚ και στην συνολική δυναμική της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Οι τρεις νίκες του ΠΑΟΚ πριν από την διακοπή ήρθαν με αντιπάλους όχι δυνατούς, να δούμε θα έχει νίκες και με δυνατούς αντιπάλους; Τότε θα πούμε ότι πέρασε τις εξετάσεις.

Είμαι σίγουρος ότι βλέποντας την εικόνα των τριών τελευταίων παιχνιδιών θα επιλέξει ο Λουτσέσκου να παίξει με τον ίδιο τρόπο, γιατί η ομάδα είχε την καλύτερη απόδοση των τελευταίων μηνών. Δεν νομίζω, ότι είναι τρελός, και μιλάω για όλους τους προπονητές, να αλλάξει κάτι. Έβαλε νέα πρόσωπα. Όπως ο Κωνσταντέλιας που είναι καλός τεχνίτης, ξέρει μπάλα, απελευθερώνει το παιχνίδι, όπως ο Σοάρες που είναι απώλεια η απουσία του και ο Αουγκούστο που πήγε στη θέση του και σταμάτησε να παίζει δεκάρι.

Για τον Ντάντας είχα ένσταση από την αρχή. Δεν συμμετέχει καθόλου στην αμυντική λειτουργία, δεν του το επιτρέπει η δύναμή του. Κρατάει μπάλα, αλλά δεν φτάνει. Μόλις βγήκε από την 11άδα ο ΠΑΟΚ απέδωσε καλύτερα. Δεν ακυρώνω τον παίκτη, αλλά με Ντάντας αμυντικό χαφ δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τον αντίπαλο, είναι καλός με την μπάλα στα πόδια, αλλά δεν φτάνει αυτό στο σημερινό ποδόσφαιρο.

Με τις τρεις νίκες πριν την διακοπή φάνηκε λίγο φως. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το φως θα αρχίσει να λάμπει περισσότερο. Για τον Κωνσταντέλια έχω ακούσει ότι παίζει και πίσω από τον φορ, ή οχτάρι, ας παίξει εκεί, λοιπόν, με Ζίφκοβιτς και Νάρεϊ στα άκρα”.

“Το τελευταίο γκολ που έβαλε ο Ζίφκοβιτς στο πρωτάθλημα και οι εμφανίσεις που έκανε στο Μουντιάλ πιθανόν να του τόνωσαν την ψυχολογία και να τον δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο και πάλι”.

Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Σε επίπεδο γκολ και ασίστ είχε πολλαπλάσιες επιδόσεις από τον Μαραντόνα”.

“Ανέτοιμος ο Μαντσίνι, ηγέτης του Άρη ο Γκαρσία”

“O Άρης δημιούργησε πολλές και κλασικές ευκαιρίες για να κερδίσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Παρουσιάστηκε λίγο ανέτοιμος, Μπήκε με άλλο τρόπο παιχνιδιού με τρεις στην άμυνα, προφανώς, γιατί του έλειπαν και παιδιά που παίζουν στα σέντερ μπακ. Δεν λειτούργησε, πάντως, αυτό το σύστημα. Ο Μαντσίνι είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά όταν μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αλλαγή, δεν ήταν αυτός που ξέρουμε. Η αποχή τον έχει επηρεάσει. Στο ημίχρονο χάνοντας με 1-0 πήγε από τους τρεις στην άμυνα στους τέσσερις και έχασε τις ευκαιρίες.

Και στα δύο γκολ, που ήταν όντως ωραία, ευθύνη φέρουν οι τερματοφύλακες γιατί ήταν εκτός θέσης. Ο Λεβαδειακός είχε πολλά νέα παιδιά και Έλληνες πρωταγωνιστές. Ο Βρακάς, ο Νίκας, ο Βήχος, ο Δούμτσιος και ο Τσάπρας. Είναι πολύ ευχάριστο να παίζουν νέα παιδιά Έλληνες και να πρωταγωνιστούν. Ο Άρης δεν είχε Έλληνες. Ο Γκρέι ήταν φιλότιμος αλλά αναποτελεσματικός και για μένα ξεχώρισε σαν την μύγα μέσα στο γάλα ο Γκαρσία, φαίνεται ότι είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας, με δεδομένο ότι ο Μαντσίνι χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags