Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αρτούρ Μαζουακού: Αυτός "διώχνει" τον Μαζουακού - Μπαίνει άμεσα 11αδα - Γιατί τον θέλει ξανά ο Μίτσελ
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-23 18:20:00

Αυτός "διώχνει" τον Μαζουακού - Μπαίνει άμεσα 11αδα - Γιατί τον θέλει ξανά ο Μίτσελ

του Γιώργου Κτενά
Αυτός "διώχνει" τον Μαζουακού - Μπαίνει άμεσα 11αδα - Γιατί τον θέλει ξανά ο Μίτσελ

Η διαφορά με το 2016 και η σύγκριση του με τον Ρέαμπτσιουκ! Πώς μπορούν να αποκτήσουν άμεσα τον Γάλλο άσο οι Πειραιώτες, γιατί αποχωρεί από την Τουρκία και πόσο έχει αλλάξει το παιχνίδι του σχετικά με το προηγούμενο πέρασμά του από την Ελλάδα.

Ολυμπιακός - Αρτούρ Μαζουακού: Στην αγορά για αριστερό μπακ έχουν βγει οι Ερυθρόλευκοι, αφού εδώ και σχεδόν δύο χρόνια έχουν μείνει με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στα πλάγια της άμυνας.

Το ρεπορτάζ φέρνει, τώρα, στο προσκήνιο το όνομα ενός παλιού γνώριμου, του Αρτούρ Μαζουακού, που έχει συμβόλαιο με τη Γουέστ Χαμ αλλά φέτος αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περιόδου με τη μορφή δανεισμού στη Μπεσίκτας.

Παρότι με την τουρκική ομάδα έχει 12 συμμετοχές και 2 ασίστ, και σε γενικές γραμμές τα έχει πάει πολύ καλά, το ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρει ότι ο δανεισμός του θα ολοκληρωθεί (αν και υπήρχε οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2023) και, κάπου εδώ, είναι που έρχεται στο προσκήνιο ο Ολυμπιακός.

Η αξία του παίκτη του παραμένει σε υψηλά επίπεδα (παρότι 29 ετών και αμυντικός, στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο υπολογίζεται κοντά στα 6 εκατ. ευρώ) και δεν αποκλείεται όντως οι Πειραιώτες να ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

"Στον πάγκο ο Ρέαμπτσιουκ - Για αυτό φεύγει από τη Μπεσίκτας - Άνετα όλη την πλευρά"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο, που γνωρίζει πολύ καλά το τουρκικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε πώς ήταν η φετινή παρουσία του Μαζουακού με τη φανέλα της Μπεσίκτας.

"Βασικός ήταν και, μάλιστα, από τους καλούς. Αλλά άλλαξαν προπονητή τώρα και, προφανώς, ο νέος θέλει να φέρει δικά του παιδιά. Μου κάνει εντύπωση να φύγει από τώρα γιατί μόλις το περασμένο καλοκαίρι είχε έρθει", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Δημήτρη, σε σχέση με τον παίκτη που θυμόμαστε, πώς είναι;

"Καλός είναι, δεν έχει την ίδια έκρηξη βέβαια, αλλά είναι σοβαρός, παρότι το τουρκικό πρωτάθλημα δεν είναι και το καλύτερο στην τακτική, ο Μαζουακού είναι πολύ καλός τακτικά".

Σε σχέση με τον Ρέαμπτσιουκ, αν έρθει στον Ολυμπιακό τι μπορεί να κάνει;

"Έρχεται ξεκάθαρα για να διεκδικήσει θέση βασικού. Ανάμεσα σε Ρέαμπτσιουκ-Μαζουακού εγώ θα έβαζα τον δεύτερο, αλλά είναι και ανάλογα το παιχνίδι και το τι θέλει ο Μίτσελ. Γιατί ο Ρέαμπτσιουκ είναι αλήθεια ότι τρέχει πολύ".

Έπαιξε σε άλλη θέση;

"Ως αριστερός μπακ μόνο, αλλά χρησιμοποιήθηκε τόσο σε 4άδα όσο και στο 3-5-2. Μια χαρά κρατιέται, μπορεί άνετα να έχει όλη την πλευρά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη αλλαγή Μίτσελ μετά τον ΠΑΣ - Στην εξέδρα Έλληνας άσος - Φανέλα βασικού στη μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags