Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: "Μήνυμα" Μαρινάκη σε ΠΑΟΚ και αιχμές για Μπαλτάκο - "Πήρες εντολή από Μελισσανίδη..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-29 18:38:00

"Μήνυμα" Μαρινάκη σε ΠΑΟΚ και αιχμές για Μπαλτάκο - "Πήρες εντολή από Μελισσανίδη..."

Sportdog Team
"Μήνυμα" Μαρινάκη σε ΠΑΟΚ και αιχμές για Μπαλτάκο - "Πήρες εντολή από Μελισσανίδη..."

Με "σκληρή" γλώσσα μίλησε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού στον πρόεδρο της ΕΠΟ αλλά και στον Μάκη Γκαγκάτση. Τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το "παρών" στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και άφησε αιχμές για τον Τάσο Μπαλτάκο, την ΑΕΚ αλλά και τη στάση του ΠΑΟΚ.

«Για να κάνει τη δουλειά του ένας πρόεδρος πρέπει να είναι αυτόφωτος. Εδώ είχαμε το εξής: πήρες εντολή από τον Μελισσανίδη για να επιλεγεί Φιλιππούσης ως διευθύνων σύμβουλος. Δεν έκανες διαγωνισμό και τώρα τα λούζεσθε αυτά που έκανες. Δεν ήρθαν οι οκτώ σύμβουλοι της ΑΕΚ, οι άλλοι ήρθαν μόνο επειδή τους είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης. Το σημερινό χάλι δεν το έχω ξαναδεί», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Τάκη Μπαλτάκο.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, παρενέβη και είπε τα εξής: «Δεν τους είπα να έρθουν ή όχι είναι θεσμικό το θέμα και θέμα σεβασμού προς το πρόσωπο του προέδρου και το δικό σας (σ.σ. εννοεί τον Μαρινάκη) στη Super League».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τη σειρά του απάντησε: «Θέλεις να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο ή όχι; Θέλετε να κάνουμε πέντε πράγματα μαζί σας, ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, εθνική προπονητικό κέντρο;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μάχη της ΕΠΟ - Θέλουν να... φάνε τον Μπαλτάκο - Το "λάθος" Μελισσανίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags