Facebook Pixel Άγγελος Αναστασιάδης: Ατάκες... φωτιά από τον Αναστασιάδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι - Έτσι τους... έφτιαξε
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-03 21:03:00

Ατάκες... φωτιά από τον Αναστασιάδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι - Έτσι τους... έφτιαξε

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από τον Αναστασιάδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι - Έτσι τους... έφτιαξε

Ο Δικέφαλος του Βορρά προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Άρη και τον πρώην τεχνικό και νυν μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ να μιλάει στους παίκτες του Λουτσέσκου ώστε να τους... φτιάξει.

Άγγελος Αναστασιάδης: Στην Τούμπα βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (3/1) ο πρώην τεχνικός και νυν β' αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ όπου και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη την Τετάρτη (4/1).

"Αυτή τη στιγμή παίζετε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Είστε η ομάδα που κάνει τις περισσότερες καθαρές ευκαιρίες. Όταν ήμουν προπονητής έλεγα ότι φτάστε εκεί και χάστε το. Αν κάνετε αυτό που πρέπει το αποτέλεσμα θα έρθει. Ξέρω ότι είστε στενοχωρημένοι για το προηγούμενο αποτέλεσμα.

Οι πρωταθλητές όμως φαίνονται στο πως ξεπερνάνε τις ατυχίες. Πρέπει να είμαστε όλοι μια γροθιά. Αύριο έχετε ένα ματς που όλοι γνωρίζετε πόσο σοβαρό είναι.

Να είστε ευτυχισμένοι όσοι αγωνιστείτε. Μακάρι να ξεντυνόμουν να το παίξω κι εγώ μαζί σας. Είναι ένα παιχνίδι που καλείστε να παίξετε για εσάς και τις οικογένειές σας, για τον κόσμο -που είναι πάρα πολύς- και για τον προπονητή σας. Σας πιστεύουμε" τους είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάβουν... φωτιές στην ΑΕΚ - Ρεπορτάζ που "στέλνει" ξένο άσο - Ο Μελισσανίδης δίνει 1,9 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags