Παναθηναϊκός: Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις των Πράσινων με την Κρουζ Αζούλ για τον Ουριέλ Αντούνα αποκαλύπτει σήμερα το ESPN του Μεξικού, αναφέροντας ότι η συμφωνία των δύο πλευρών είναι πλέον στον "αέρα".

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο κείμενο, η ομάδα του Αντούνα ζήτησε να διπλασιαστεί το ποσό για τον εξάμηνο δανεισμό και, επιπρόσθετα, να τοποθετηθεί στα 8-9 εκατομμύρια η υποχρεωτική ρήτρα αγοράς το καλοκαίρι. Με αυτό θα εγκατέλειπε το 20% των δικαιωμάτων σε ενδεχόμενη μεταπώληση, ενώ υπάρχει και πρόταση για ρήτρα στα 6,5 εκατ. σε περίπτωση που η συγκεκριμένη option παραμείνει στο "τραπέζι".

Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι η "συμφωνία είναι στον αέρα", καθώς τονίζεται ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν δέχτηκαν την παραπάνω αντί-πρόταση των Μεξικανών και στράφηκαν ήδη σε άλλες περιπτώσεις της λίστας τους για την θέση του ακραίου επιθετικού.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Αντούνα πιέζει την διοίκηση της Κρουζ Αζούλ να τα βρει με τον Παναθηναϊκό, αφού θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί στη χώρα μας.