Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τελευταία κίνηση για Αντούνα από ΠΑΟ - Έθεσε deadline στην Κρουζ Αζούλ - Αυτή η τελική πρόταση!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-05 09:07:00

Τελευταία κίνηση για Αντούνα από ΠΑΟ - Έθεσε deadline στην Κρουζ Αζούλ - Αυτή η τελική πρόταση!

Sportdog Team
Τελευταία κίνηση για Αντούνα από ΠΑΟ - Έθεσε deadline στην Κρουζ Αζούλ - Αυτή η τελική πρόταση!

Οι Πράσινοι προσπαθούν να αποφύγουν τα "παιχνίδια" των Μεξικανών και να πάρουν άμεσα απάντηση για την περίπτωση του Ουριέλ Αντούνα.

Παναθηναϊκός: Διορία 48 ωρών στην Κρουζ Αζούλ για να απαντήσει με ένα "ναι" ή ένα "όχι" για την μεταγραφή του Αντούνα έδωσε ο Παναθηναϊκός.

Η τελική πρόταση του Παναθηναϊκού, που επιβεβαιώνεται κι απ’ το δημοσίευμα του Μεξικανού δημοσιογράφου Κέρι Ρουίθ, ο οποίος είχε όλες αυτές τις ημέρες πρωτογενή πληροφόρηση απ’ την ομάδα και την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αφορά άμεση πληρωμή 1 εκατ. ευρώ για το "ενοίκιο" του Αντούνα και καταβολή άλλων 4 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Ένα ποσό που θα πρέπει να μοιραστεί ισόποσα ανάμεσα στη νυν ομάδα του Αντούνα και την Τσίβας η οποία κατέχει το υπόλοιπο 50% των δικαιωμάτων του. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός έχει διατηρήσει στο τραπέζι την πρόταση για ποσοστό μεταπώλησης 20% ή 25% (ως "ταβάνι") και μία διαπραγματεύσιμη οψιόν επαναγοράς από την μεξικανική ομάδα για ένα ποσό από 4 έως 6 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του ο παίκτης πιέζει για την μεταγραφή και μάλιστα σταμάτησε από χθες (4/1) να πηγαίνει στις προπονήσεις της Κρουζ Αζούλ, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Η ουσία είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει δώσει πέον διορία 48 ωρών στην Κρουζ Αζούλ για να απαντήσει στην τελική πρότασή του. Κι από εκεί και πέρα, αν δεν λάβει θετική απάντηση θα αποσυρθεί και θα στραφεί οριστικά σε άλλον εξτρέμ "πρώτης γραμμής" που έχει ξεχωρίσει, έχοντας ξεκινήσει επαφές με τον ατζέντη του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ζεσούς... στέλνει παίκτη 5 εκατ. σε ΠΑΟ - Πιέζει να έρθει ο Κάουλι - Τράμπα Ουι-Τζό με βαρβάτο φορ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags