Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Φτιάχνει" τους ΠΑΟΚτζήδες παλαίμαχος παίκτης για Τάισον - "Δίνει ασίστ, σκοράρει - Μπορεί να βοηθήσει"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-09 21:27:00

"Φτιάχνει" τους ΠΑΟΚτζήδες παλαίμαχος παίκτης για Τάισον - "Δίνει ασίστ, σκοράρει - Μπορεί να βοηθήσει"

Sportdog Team
"Φτιάχνει" τους ΠΑΟΚτζήδες παλαίμαχος παίκτης για Τάισον - "Δίνει ασίστ, σκοράρει - Μπορεί να βοηθήσει"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Βραζιλιάνου παίκτη που έχει κλείσει η ομάδα.

Λέο Μάτος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ  και μίλησε για τον Τάισον, τις ικανότητές του και πόσο μπορεί να βοηθήσει τον Δικέφαλο του Βορρά.

«Πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Εχω παίξει μαζί του στην Ουκρανία επτά χρόνια, τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στη Βραζιλία σε καλό επίπεδο και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους του. 

Είναι δεξιοπόδαρος, παίζει συνήθως από τη αριστερή πλευρά, σκοράρει, δίνει ασίστ, είναι πολύ ταχύς. Προφανώς είναι 34 ετών και δεν είναι ο ίδιος που ήταν πριν 10 χρόνια, είναι όμως σε επίπεδο που μπορεί να βοηθήσει.

Δεν είναι ο παίκτης που θα βάλει πολλά γκολ αν και σκοράρει, αλλά μην ξεχνάμε πως πριν 5 χρόνια έπαιζε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με την Εθνική Βραζιλίας», είπε ο Λέο Μάτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάγκας Μπρινιόλι - Αν φορούσε δίχτυ κομμωτηρίου, ο Παναθηναϊκός θα το σήκωνε μέσα στα Φιλαδέλφεια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags