Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μάγκας Μπρινιόλι - Αν φορούσε δίχτυ κομμωτηρίου ο Παναθηναϊκός θα το σήκωνε μέσα στα Φιλαδέλφεια
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-09 14:17:00

Μάγκας Μπρινιόλι - Αν φορούσε δίχτυ κομμωτηρίου, ο Παναθηναϊκός θα το σήκωνε μέσα στα Φιλαδέλφεια

του Νίκου Στεργίου
Μάγκας Μπρινιόλι - Αν φορούσε δίχτυ κομμωτηρίου, ο Παναθηναϊκός θα το σήκωνε μέσα στα Φιλαδέλφεια

Όσοι μιλάνε για θέατρο του Ιταλού, θα είχαν πάρει δύο μήνες αναρρωτική άδεια! Δεν μιλάμε ούτε για στρακαστρούκα, ούτε για δυναμιτάκι...

Φωτιά έχει πάρει το πρωτάθλημα μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 1-0 επί του Παναθηναϊκού στα Φιλαδέλφεια, σε ένα κακό ντέρμπι και με μία φάση που σηκώνει μεγάλη συζητήση.

Όλα εφαρμόστηκαν με βάση τον κανονισμό (υπήρχε ξένος διαιτητής, διαφορετικά μπορεί να βλέπαμε άλλα... θαύματα) και η ΑΕΚ σκόραρε με ένα καθαρό γκολ.

Ωστόσο, έχει ξεκινήσει από πλευρά των «κιτρινόμαυρων» μια... αντεπίθεση και επίθεση προς τον Μπρινιόλι.

Το αν έκανε θέατρο ο Μπρινιόλι να κάτσουν αυτοί που το λένε να φάνε την κροτίδα στα 3 μέτρα να δούμε τι θα κάνουν. Δεν μιλάμε ούτε για στρακαστρούκα, ούτε για δυναμιτάκι. Μιλάμε για κροτίδα, με κόσμο να έχει χάσει την ακοή του και πολλοί να έχουν τραυματιστεί σοβαρά και να πηγαίνουν στο νοσοκομείο με κομμένα δάχτυλα.

 

Αν, λοιπόν, αυτοί που μιλάνε για θέατρο φάνε μια κροτίδα στο γραφείο τους την ώρα που γράφουν αυτα τα «έξυπνα» ποστ θα πάρουν αναρρωτική για κανά δίμηνο.

Ο Ιταλός σηκώθηκε και ζητούσε ο ίδιος να συνεχιστεί το παιχνίδι και πως είναι όλα κάλα. Γιατί ο Μπρινιόλι είναι μάγκας και δεν ζήτησε να του βάλουν δίχτυ κομμωτηρίου όπως είχε κάνει ο Ίβιτς στη Λεωφόρο, όταν δέχθηκε ένα ΑΔΕΙΟ κουτάκι μπύρας στο κεφάλι που αλλού τον χτύπησε, άλλου είχε το «τραύμα» και αλλού κοιτούσε όταν τον τραβούσε η κάμερα και του έλεγε ο Κωνσταντινίδης να κάνει ότι δεν νιώθει καλά.

Ο Μπρινιόλι θα μπορούσε να πει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει επειδή δεν ακούει, επειδή δεν νιώθει καλά ή επειδή θέλει να πάει... κομμωτήριο (μην ξεχνάμε ότι αυτή την ατάκα για τον Ίβιτς την είχε πει εύστοχα ο Δημήτρης Μελισσανίδης) και ο Παναθηναϊκός να έφευγε από τα Φιλαδέλφεια με το 0-3, την κουπά και την ΑΕΚ να έδινε μάχη μετά την αφαίρεση βαθμών για να βγει στην Ευρώπη.

Ναι, ο Μπρινιόλι έκανε το αυτοννόητο και συνεχίσε το ματς. Όμως στην ελληνικό ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι αυτοννόητο και αντί οι παίκτες της ΑΕΚ να πουν «ευχαριστούμε» βγάζοντας την μπάλα πλάγιο, άουτ ή να την γυρίσουν στον τερματοφύλακα τους, έτρεξαν να με πονηριά να πιάσουν στον ύπνο τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Μπρινιόλι για να βάλουν το γκολ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags