Facebook Pixel Ολυμπιακός - Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Εξελίξεις και με Ρέαμπτσιουκ μετά τον Ραμόν - Πόσα εκατ. ζητάει για να τον δώσει ο Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-18 11:47:00

Εξελίξεις και με Ρέαμπτσιουκ μετά τον Ραμόν - Πόσα εκατ. ζητάει για να τον δώσει ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
Εξελίξεις και με Ρέαμπτσιουκ μετά τον Ραμόν - Πόσα εκατ. ζητάει για να τον δώσει ο Ολυμπιακός

Η έλευση του Ραμόν Λίμα στους Ερυθρόλευκους ενδεχομένως να δρομολογήσει εξελίξεις και στην υπόθεση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ολυμπιακός - Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Σε συμφωνία με την Φλαμένγκο για την απόκτηση του Ραμόν ήρθε σήμερα ο Ολυμπιακός και ο Βραζιλιάνος μπακ αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους.

Αυτή η εξέλιξη ίσως φέρει νεότερα και στην υπόθεση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται στο "στόχαστρο" ευρωπαϊκών ομάδων, όπως η Μπολόνια και η Στρασμπούρ.

Οι Ερυθρόλευκοι απέρριψαν την πρόταση των Ιταλών που αφορούσε σε εξάμηνο δανεισμό με ρήτρα ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ, από την πλευρά τους, οι Γάλλοι έφτασαν μέχρι τα 2,5 εκατομμύρια.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ζητάει μίνιμουμ 4 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Μολδαβό μπακ, για τον οποίο ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις μετά και την απόκτηση του Ραμόν, χωρίς βέβαια να μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να παραμείνει τελικά στο λιμάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συζητήσεις Αγγελόπουλων με κορυφαίο Έλληνα - Συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων - Κοντά στις υπογραφές!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags