Facebook Pixel Ολυμπιακός: Συζητήσεις Αγγελόπουλων με κορυφαίο Έλληνα - Συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων - Κοντά στις υπογραφές!
Μπάσκετ
| 2023-01-17 23:17:00

Συζητήσεις Αγγελόπουλων με κορυφαίο Έλληνα - Συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων - Κοντά στις υπογραφές!

του Pick n' Scroll
Συζητήσεις Αγγελόπουλων με κορυφαίο Έλληνα - Συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων - Κοντά στις υπογραφές!

Ετοιμάζονται για μία χρυσή συμφωνία, κόντρα στο ανταγωνισμό. Ποιος είναι ο επόμενος παίκτης που θέλουν να... δέσουν στο Λιμάνι μετά τον Σάσα Βεζένκοφ, πόσο σημαντική θα είναι αυτή η κίνηση και οι διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Ρεάλ, εκεί, όπου θα επιδιώξει την δεύτερή του νίκη κόντρα στην «βασίλισσα» ούτως ώστε να κάνει ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του αβαντάζ της έδρας στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

Παράλληλα το μυαλό των διοικητικών ηγετών της ΚΑΕ, του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου, πάντα δουλεύει προς την κατεύθυνση να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές το μέλλον της ομάδας. Για αυτό το λόγο άλλωστε και προ ημερών έκλεισαν το θέμα του Σάσα Βεζένκοφ, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Το καλοκαίρι, που έρχεται, λήγει μεταξύ άλλων και το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα. Οδεύοντας στα 33 του χρόνια ο διεθνής γκαρντ είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος για τους Πειραιώτες και για αυτόν τον λόγο έχουν ήδη γίνει κάποιες πρώτες κινήσεις, ώστε να συνεχιστεί και για άλλα χρόνια η συνεργασία τους.

Τον ελεύθερο Σλούκα το καλοκαίρι του 2023 θα τον ζητήσουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Πάει στα 33 του αλλά για τουλάχιστον δύο χρόνια θα είναι ελίτ παίκτης και αυτό το γνωρίζει όλος ο κόσμος. Αλλωστε και η Φενέρ πήρε φέτος τον Νικ Καλάθη παρότι ο ομογενής γκαρντ οδεύει στα 34 του χρόνια.

Ο Ολυμπιακός θέλει, λοιπόν, τον Σλούκα και θέλει να τελειώνει το κεφάλαιο αυτό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μην μπει στην επικίνδυνη διαδικασία του καλοκαιριού. Και για να τα καταφέρει ξέρει ότι πρέπει να μπει και πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς ο Ελληνας γκαρντ στοιχίζει περίπου 2 εκ. ετησίως. Και θα στοιχίζει τόσο, όσον αφορά και στο επόμενο του συμβόλαιο, που θα είναι το τελευταίο μεγάλο (οικονομικά) της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει με τον Σλούκα πάνω από όλα γιατί μιλάμε για τον Σλούκα με ό, τι αυτό συνεπάγεται. Αλλά με δεδομένο την ίδια ώρα ότι οι Ελληνες παίκτες πρώτης κλάσης είναι μετρημένοι στα δάκτυλα των δύο χεριών, η παραμονή του παίκτη στο ΣΕΦ είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Ανθρωποι που γνωρίζουν καλά τα πράγματα λένε ότι ο Σλούκας θα είναι και τα επόμενα χρόνια στο ΣΕΦ, αν και σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα περιμένεις υπογραφές και ανακοινώσεις για να είσαι σίγουρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντου" Ολυμπιακού για Έλληνα 4 εκατομμυρίων - "Θράσος, ασίστ και καλά χτυπήματα - Άμεσα βασικός"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags