Τα τελευταία δεδομένα γύρω από τον Γιάννη Κωνσταντέλια και την πρόθεση του ΠΑΟΚ να τον διατηρήσει στο ρόστερ του μίνιμουμ για άλλη μια σεζόν, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ υπήρχε το κλίμα αν θα κάνουμε μια κίνηση, αλλά έχει ήδη γίνει μια και συνεχίζει να είναι ζεστά μέσα σε αρκετές περιπτώσεις. Παράλληλα, ο Κωνσταντέλιας πάει καλά στο γήπεδο, αλλά προκαλεί και ενδιαφέρον σε πολλές ομάδες του εξωτερικού. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει την απόφαση προκειμένου, όσο γίνεται να μην ασχολείται ο ποδοσφαιριστής με τις σειρήνες και το οικονομικό κομμάτι, και θα του αυξήσει πάλι το συμβόλαιο. Μια αναπροσαρμογή χωρίς να αλλάζουν τα χρόνια ή να μπει οψιόν. Θέλουν όσο αυτό είναι εφικτό, να μην φύγει μέχρι το καλοκαίρι του 2024 τουλάχιστον. Να μείνει άλλη μια σεζόν, για να παίξει σε Ελλάδα και Ευρώπη», είπε μεταξύ άλλων.

Για τον Λάριν, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι συνεχίζει να είναι πολύ ακριβός για τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά και να ενδιαφέρεται, πιέζοντας για την απόκτησή του μέχρι και την άλλη εβδομάδα.

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ έχει βρει δεξιό μπακ στο πρόσωπο του Κετζιόρα, αφού η Ντινάμο έχει δώσει το οκ για να βρει ομάδα, με τις επαφές των δύο πλευρών να είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί από τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To "πέσιμο" για Βαγιαννίδη η μεγάλη διαφορά ΠΑΟΚ με ΠΑΟ-Έρχονται Μουντιαλικός φορ και... Κεντζιόρα!