Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: To "πέσιμο" για Βαγιαννίδη η μεγάλη διαφορά ΠΑΟΚ με ΠΑΟ - Έρχονται Μουντιαλικός φορ και... Κεντζιόρα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-20 10:00:00

To "πέσιμο" για Βαγιαννίδη η μεγάλη διαφορά ΠΑΟΚ με ΠΑΟ-Έρχονται Μουντιαλικός φορ και... Κεντζιόρα!

του Μάνου Τσαλγατίδη
To "πέσιμο" για Βαγιαννίδη η μεγάλη διαφορά ΠΑΟΚ με ΠΑΟ-Έρχονται Μουντιαλικός φορ και... Κεντζιόρα!

Η Λεωφόρος που γεμίζει με Δικέφαλο και η κριτική σε Γιοβάνοβιτς. Ο Μάνος Τσαλγατίδης εξηγεί γιατί οι "ασπρόμαυροι" έχουν προβάδισμα πρόκρισης στο Κύπελλο, σχολιάζει τη δουλειά που έχει κάνει ο Λουτσέσκου με τους μικρούς και... περιμένει τις δύο επόμενες μεταγραφές.
 

Την ώρα που όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού έχει στήσει στον τοίχο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το γεγονός πως επέλεξε να ξεκινήσει τον Βαγιαννίδη, ο ΠΑΟΚ έχει στην ποδοσφαιρική του εξίσωση τους Κοτάρσκι, Κουλιεράκη, Τσαούση, Ντάντας, Κωνσταντέλια.

Τώρα νομίζω γίνεται ένα κλικ πιο κατανοητό το πόσο δύσκολο είναι το εγχείρημα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Σαφώς οι νεαροί θα κάνουν λάθη, ίσως να κοστίσουν και βαθμούς, αλλά πώς θα μάθουν; Αυτά τα παιδιά τώρα εκπαιδεύονται και το πιο σημαντικό το κλάμπ να πιστέψει σε αυτά και να κάνει υπομονή. Ο Δικέφαλος πέρασε από αυτό το στάδιο και πλέον βλέπει τους βενιαμίν του συνεχώς να ανεβαίνουν ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα ισχυρό προβάδισμα αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και ίσως και στον τελικό. Το θέμα είναι να είναι σοβαρός και να μπορέσει να διαχειριστεί την πίεση που θα υπάρξει στη Λεωφόρο, η οποία παραδόξως γεμίζει τόσο γρήγορα μόνο όταν οι πράσινοι παίζουν με τον Δικέφαλο.



Η αλήθεια για το ματς της Τούμπας είναι πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου διαχειρίστηκε με φανταστικό τρόπο το παιχνίδι και κατάφερε να κλειδώσει τον Γιοβάνοβιτς και την ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος σε κάθε έκφανση του παιχνιδιού και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός πως απειλήθηκε μόνο σε μια φάση (στο δοκάρι του Τσέριν).

Δεν θα γινόταν να μην αναφερθώ στον Τάισον. Ο Βραζιλιάνος έδειξε πως αν ένας ποδοσφαιριστής έχει top class ποιότητα, σωστή νοοτροπία και καλή σωματική κατάσταση, τότε μπορεί να ενσωματωθεί στο γκρουπ και να είναι χρήσιμος από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ο 35χρονος Λατινοαμερικάνος θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος πως θα δώσει στους «ασπρόμαυρους» αυτό που τους έλειπε. Μακρινά, σουτ, περισσότερη ψυχραιμία στην τελική πάσα, αλλά και περισσότερη φαντασία. Αναμφίβολα πρόκειται για το κομμάτι που έλειπε από τον Δικέφαλο όλο αυτό το διάστημα.

Βέβαια, στην πορεία αναμένεται και η απόκτηση επιθετικού, αλλά και δεξιου οπισθοφύλακα με τα φαβορί να είναι οι Λάριν και Κεντζιόρα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρη κλοπή στην Τούμπα και στον ΠΑΟ δεν βγάζουν άχνα - Είναι ξευτίλα και... ξεπούλημα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags