Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρη κλοπή στην Τούμπα και στον ΠΑΟ δεν βγάζουν άχνα - Είναι ξευτίλα και... ξεπούλημα
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-19 12:35:00

Ξεκάθαρη κλοπή στην Τούμπα και στον ΠΑΟ δεν βγάζουν άχνα - Είναι ξευτίλα και... ξεπούλημα!

του Κώστα Γκόντζου
Ξεκάθαρη κλοπή στην Τούμπα και στον ΠΑΟ δεν βγάζουν άχνα - Είναι ξευτίλα και... ξεπούλημα!

Ήταν ΠΑΟΚ και Σαββίδης και όχι Ολυμπιακός-Μαρινάκης για να φωνάξουν! Ο Κώστας Γκόντζος γράφει για το πρώτο ματς Κυπέλλου, για το πέναλτι που δεν έδωσε το VAR στους Πράσινους και για την ανακοίνωση που... εξαφανίστηκε, καθώς δεν ήταν ο αντίπαλος που θα "βόλευε".
 

Είναι προφανές ότι αν ο Παναθηναϊκός άντεχε όπως έπαιζε μέχρι το 35’ περίπου του αγώνα στην Τούμπα, θα έπαιρνε όχι απλά περισσότερα πράγματα, αλλά ίσως και σκορ πρόκρισης από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Όπως όμως ήταν επίσης προφανές, πως με τον τρόπο που αγωνίστηκε από εκείνο το λεπτό και μετά, ήταν θέμα χρόνου το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφωθεί υπέρ του ΠΑΟΚ και από κει και πέρα το μόνο ενδιαφέρον θα είχε το πόσο καθαρό σκορ νίκης θα έπαιρνε ο ΠΑΟΚ.

Στο διάστημα των πρώτων 35 λεπτών ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα είτε στο δοκάρι του Τσέριν είτε στην φάση του πέναλτι που ζήτησε στο σπρωξιμο του Κουρμπελη ενώ ετοιμαζόταν να σκοράρει από δύο μέτρα.

Μια φάση που προφανώς αν πήγαινε στο VAR θα δινόταν πέναλτι, αλλά δεν πήγε ποτέ και αυτό είναι μια ακόμα απόδειξη του ότι ακόμα και με το VAR αν θέλει η διαιτητική ομάδα να σου δώσει μια φάση, αν όχι δεν θα στη δώσει, δεν θα την στείλει στο VAR και άντε τρέχα μετά εσύ να βρει το δίκιο σου.

 

Αυτό καλό είναι να τόχουν υπ' όψιν όλοι όταν μιλάνε για προθέσεις ή μη των διαιτητών σε σχέση με το τι δείχνει τελικά ή όχι το VAR, καθώς το θέμα αποδεικνύεται ότι είναι το αν σε στέλνουν τελικά ή όχι στο VAR.

Το ερώτημα όμως εδώ είναι, τι έγινε και αυτή η φάση... εξαφανίστηκε από παντού και σχεδόν κανείς δεν την αναφέρει από χθες στις αναλύσεις και τα συμπεράσματά του από το παιχνίδι και μάλιστα ούτε καν τα πρωτοπαλίκαρα του ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού;

Τι έγιναν οι οργισμένες "Παναθηναϊκες"  φωνές που για ένα ανάποδο αράουτ σηκώνουν την παντιέρα της οργής για το κυνήγι από την διαιτησία;
Που χάθηκε εκείνος ο εμπνευστής και συγγραφέας της ανακοίνωσης για την διαιτησία μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχασε την έμπνευσή του ή ξέχασε  τις... λέξεις και ποιος τελικά κρύβεται κάθε φορά πίσω από τις... λέξεις.

Ο... Αλέξης πάντως αποκλείεται.

Άλλοι κρύβονται και παίζουν παιχνίδια σε βάρος του Παναθηναϊκού και το παίζουν κιόλας Παναθηναϊκάρχες την ίδια ώρα.
Στην Τούμπα εγινε ξεκάθαρη κλοπή και κανείς από τον Παναθηναϊκό δεν βγάζει άχνα;

Γιατί αλήθεια;

Γιατί δεν γίνεται να μπει και η... παράμετρος ΟΣΦΠ και Μαρινάκης στην διαμαρτυρία και χαλάει έτσι η... μαγιά των ημερών ή γιατί πρέπει να μπουν αναγκαστικά οι λέξεις, ΠΑΟΚ και Σαββίδης και εκεί υπάρχει... απαγορευτικό επαγγελματικών και όχι μόνο συμφερόντων και συμμαχιών, των κατά τα άλλα ακραιφνών και... αγνών Παναθηναϊκών σε ραδιόφωνα σάιτ και εφημερίδες;
Είναι πραγματικά ντροπή, είναι ξευτίλα αυτό το πράγμα, αν δεν είναι μαζί με όλα αυτά και ξεπούλημα.

Κάποια στιγμή θα δουν και οι τυφλοί τον βρώμικο ρόλο όλων αυτών σε βάρος του Παναθηναϊκού, αλλά τότε θα είναι αργά, αν δεν είναι ήδη κιόλας αργά.

Από κει και πέρα και για να γυρίσουμε στο αγωνιστικό, στα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και σε όλο το δεύτερο το παιχνίδι ήταν μονόλογος του ΠΑΟΚ, καθώς ο Παναθηναϊκός έδειχνε ότι δεν είχε τις δυνάμεις να μείνει ανταγωνιστικός μέσα στο γήπεδο.

Πολύ περισσότερο που για ένα περίεργο λόγο, όλοι του άφησαν εντελώς μόνο τον Βαγιανίδη στην δεξιά πλευρά, με τους χαφ να μην βοηθάνε καθόλου εκεί, ενώ τον Παλάσιος να παρακολουθεί από μακριά τι μπορεί να καταφέρει ο συμπαίκτης του είτε μόνος του, είτε με δυο, είτε με τρεις αντιπάλους και γενικά πως... θα τα φέρει η τύχη.

Η τύχη και η κακιά στιγμή του νεαρού πρόσφεραν στον ΠΑΟΚ το πρώτο γκολ και από κει και πέρα απλά ήρθε και το δεύτερο που επιβεβαίωσε και σφράγισε όσα φαινόντουσαν ήδη μέσα στο γήπεδο.

Τα υπόλοιπα στην ρεβάνς αλλά και στο παιχνίδι της Κυριακής για το πρωτάθλημα ανάμεσα στις δύο ομάδες επίσης στη Λεωφόρο.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η λύση του... μυστηρίου; - Νά τι είδε ο διαιτητής και δεν μέτρησε το γκολ του Άρη στο Φάληρο (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags