Facebook Pixel Φεντερίκο Μακέντα: "Βόμβα" με Μακέντα - Αποχωρεί από την Τουρκία - Εκεί είναι έτοιμος να συνεχίσει - Βρίσκει πρώην Πράσινο
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-24 12:54:00

"Βόμβα" με Μακέντα - Αποχωρεί από την Τουρκία, βρίσκει πρώην Πράσινο!

Sportdog Team
"Βόμβα" με Μακέντα - Αποχωρεί από την Τουρκία, βρίσκει πρώην Πράσινο!

Έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι ο Ιταλός επιθετικός που έχει περάσει με επιτυχία από τον Παναθηναϊκό με τον ίδιο να είναι ένα βήμα από την αποχώρησή του από την Τουρκία.

ΑΠΟΕΛ: Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει τις επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της. Σύμφωνα με ΜΜΕ του νησιού πρώτος στη λίστα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός, μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό στην Ανκαρακουτσού, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών με ετήσιες απολαβές 900.000 ευρώ. 

Ο Μακέντα εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία με το σύλλογο της Τουρκίας για το δανεισμό του Ιταλού φορ έως το τέλος της σεζόν. Μετά από 19 αγωνιστικές στο τουρκικό πρωτάθλημα ο Μακέντα δεν έχει θέση στη βασική ενδεκάδα. Χρησιμοποιήθηκε μόλις 343 λεπτά στο πρωτάθλημα, χωρίς να πετύχει γκολ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags