Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Με Τζίμα έριξε στο "καναβάτσο" τον Ολυμπιακό και "πέταξε" στο +4 ο ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-05 15:56:00

Με Τζίμα έριξε στο "καναβάτσο" τον Ολυμπιακό και "πέταξε" στο +4 ο ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Με Τζίμα έριξε στο "καναβάτσο" τον Ολυμπιακό και "πέταξε" στο +4 ο ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League K19 και πλέον απέχει 4 βαθμούς από τον... διώκτη του.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 43' όταν ο Τζίμας πήρε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ξεπέρασε στον ένας με έναν τον Χρυσόπουλο γράφοντας με σουτ το 1-0.

Το δεύτερο γκολ ήρθε με την φόρα που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Στέλιου Μαλεζά από το πρώτο μέρος, στο 49', με τον Σμυρλή να πιάνει ένα εκπληκτικό σουτ το οποίο δεν άφησε στον Περλέσι περιθώρια αντίδρασης.

Μοναδικό «μελανό» σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Ταξιάρχη Φίλων στο πρώτο ημίχρονο στο γόνατο, που οδήγησε στην αντικατάσταση του. Ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για το πόσο σοβαρό είναι το χτύπημα που αποκόμισε.

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων(28′ Ζίλο), Σινανάι, Σνάουτσνερ, Σμυρλής, Καλόγηρος, Τζίμας(90′ Τσίκος), Γκούμας(90′ Μάρτος) και Αδάμ(79′ Γκιτέρσος)

Ολυμπιακός: Περλέσι, Αρσενίδης, Χρυσόπουλος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Φρέρης, Κουτσογούλας, Μουζακίτης, Κωστούλας, Πατήρας και Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags