Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Αποκάλυψη από γνωστή τραγουδίστρια - "Έπαιζα μπάλα σε ανδρική ομάδα - Ήμουν 10αρι και μετά φορ" (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-08 23:01:00

Αποκάλυψη από γνωστή τραγουδίστρια - "Έπαιζα μπάλα σε ανδρική ομάδα - Ήμουν 10αρι και μετά φορ" (vid)

Sportdog Team
Αποκάλυψη από γνωστή τραγουδίστρια - "Έπαιζα μπάλα σε ανδρική ομάδα - Ήμουν 10αρι και μετά φορ" (vid)

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε γνωστή τραγουδίστρια όπου και αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή έπαιζε ποδόσφαιρο και μάλιστα με αγόρια, ενώ μοιράστηκε και πτυχές της καριέρας της.

Αναστασία Δημητρά: Για την αγάπη της για το ποδόσφαιρο μίλησε η νεαρή τραγουδίστρια στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας ότι όταν μικρή έπαιζε στην ανδρική ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων, ενώ στην αρχή αγωνιζόταν σαν 10αρι, αλλά στη συνέχεια σαν φορ.

«Πιστεύω πάρα πολύ στο γραφτό. Εμένα μου είχαν έρθει πάρα πολλές ευκαιρίες, όταν ήμουν πιο μικρή, να σπουδάσω, να το κυνηγήσω στη μουσική αλλά δεν το έκανα. Έπαιζα μπάλα, ήμουν στον Βύζαντα Μεγάρων.

Έπαιζα στην ανδρική ομάδα, μετά πήγα στη γυναικεία. Ήμουν 10άρι και μετά πήγα σέντερ φορ, γιατί κουράστηκα. Ήμουν καλή και μου άρεσε πολύ το ποδόσφαιρο. Και τώρα αν μου πεις ότι πρέπει να γυμναστώ, θα σου πω ποδόσφαιρο. Εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνει τόσο μεγάλο θέμα με μένα. Αν είναι γραφτό σου να πετύχεις, θα γίνει απ’ όπου και να είσαι» σημείωσε στο τέλος η Αναστασία Δημητρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγές με τον νέο κόουτς - 12 συμβόλαια στον ΠΑΟ, συζητήσεις με Παπαγιάννη - Τέλος ο Παππάς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags