Facebook Pixel Τάσος Χατζηγιοβάνης: Τεράστιο... πισωγύρισμα για Χατζηγιοβάνη - Πτωτική πορεία μετά τον ΠΑΟ - "Χάνει" και την Εθνική!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-12 17:50:00

Τεράστιο... πισωγύρισμα για Χατζηγιοβάνη - Πτωτική πορεία μετά τον ΠΑΟ - "Χάνει" και την Εθνική!

Τεράστιο... πισωγύρισμα για Χατζηγιοβάνη - Πτωτική πορεία μετά τον ΠΑΟ - "Χάνει" και την Εθνική!

Ο νεαρός εξτρέμ πρέπει να έχει μετανιώσει την επιλογή της τουρκικής ομάδας και το καλοκαίρι θα ψάξει την επόμενή του πρόκληση για την καριέρα του.

Ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια ήταν ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Κάτι που είχε ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα από τη στιγμή που ο Έλληνας άσος αγωνίζεται στις θέσεις των εξτρέμ, σε μια θέση δηλαδή που η χώρα μας πονάει αρκετά και ενώ έχουν βγει ελάχιστοι αξιόπιστοι εξτρέμ τα τελευταία χρόνια.

Εξάλλου, την τελευταία διετία μεταξύ άλλων άξιος αναφοράς ίσως να είναι μόνο ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Πάντως, ο Χατζηγιοβάνης δεν έχει σε καμία περίπτωση την εξέλιξη που θα περίμεναν όλοι, κάτι που αποτυπώνεται πλήρως και από την πορεία που κάνει φέτος στην Τουρκία και την Ανκαραγκιουτσού!

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως έχουμε μπει στον Φλεβάρη και ο Χατζηγιοβάνης δεν έχει αγωνιστεί ούτε μια φορά σε ολόκληρο αγώνα πρωταθλήματος, παρά μόνο στο κύπελλο. Ο Έλληνας άσος που αυτή την περίοδο είναι στα πιτς λόγω τραυματισμού, έχει προλάβει να καταγράψει 20 συμμετοχές με 2 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο σε 722΄! Στο πρωτάθλημα μάλιστα έχει χάσει τη θέση του βασικού, μιας και έχει μόλις 4 συμμετοχές ως βασικός.

Όπως είναι λογικό η αγωνιστική του πτώση είναι τέτοια που τίθεται σε κίνδυνο ακόμη και η κλήση του στην Εθνική Ελλάδος, ειδικά μετά από την άνοδο του Κωνσταντέλια, αν και λογικά θα κληθεί, μιας και ο Πογέτ τον εκτιμά ιδιαίτερα.

Όπως και να έχει τα πράγματα δεν έχουν πάει για τον Έλληνα άσο όπως θα τα περίμενε και πλέον φαντάζει απίθανο να εξαντλήσει το συμβόλαιό του εκεί, μιας και λήγει το 2024. Βέβεια η χρονιά δεν έχει κριθεί, αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός, τόσο μειώνεται ο χρόνος του.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασκουάλ, Λάσο και... Πιτίνο για ΠΑΟ - Υπέρβαση Γιαννακόπουλου για Έλληνα ψηλό και "Καμπάτσο"!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags