Facebook Pixel Βόλος: Απάντησε σε Ατρόμητο ο Μπέος: "Κατ’ ιδίαν συνομιλία με Σπανό - Δεν πρόκειται να απολογηθούμε"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-12 15:39:00

Απάντησε σε Ατρόμητο ο Μπέος: "Κατ’ ιδίαν συνομιλία με Σπανό - Δεν πρόκειται να απολογηθούμε"

Sportdog Team
Απάντησε σε Ατρόμητο ο Μπέος: "Κατ’ ιδίαν συνομιλία με Σπανό - Δεν πρόκειται να απολογηθούμε"

Με ανακοίνωσή του, ο Βόλος απάντησε στο θέμα με τα εισιτήρια που δεν έδωσε τελικά στον Ατρόμητο για το μεταξύ τους ματς στο Πανθεσσαλικό, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να απολογηθεί και να δώσει εξηγήσεις σε κανέναν.

Tην έντονη αντίδραση του Ατρομήτου προκάλεσε η απόφαση του Βόλου να μην δώσει τελικά εισιτήρια στους φιλοξενούμενους για τη σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων (16:00), για τη Super League.

Οι Περιστεριώτες εξέδωσαν ανακοίνωση εξαπολύοντας "πυρά" κατά του ισχυρού άνδρα των Θεσσαλών, Αχιλλέα Μπέο, αλλά λίγη ώρα μετά η ομάδα της Μαγνησίας απάντησε με δική της ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για την άρνησή μας, ως έχουμε κάθε δικαίωμα, παρουσίας φιλάθλων της στον σημερινό αγώνα με την ομάδα του Βόλου σημειώνουμε ότι ήδη δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και διευκρινίσεις σε κατ ιδίαν συνομιλία μεταξύ του κ. Σπανού και του Προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέα Μπέου.

Ως εκ τούτου αν και κατανοούμε την ανάγκη του κ. Σπανού και της διοίκησής του να απολογηθούν στους οπαδούς τους δεν αντιλαμβανόμαστε την σκοπιμότητα έκδοσης μιας τέτοιας ανακοίνωσης, και φυσικά δεν πρόκειται να απολογηθούμε και να δώσουμε εξηγήσεις σε κανένα για την απόφασή μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβες" Μπέου για το Ατρόμητος-ΑΕΚ: "Τρεις φορές μέτρησαν τα δοκάρια, για μ@λ@κα ψάχνουν; "

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags