Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ στο Κύπελλο, διαλύοντας με το εμφατικό 6-1 τον Παναιτωλικό.

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, στο σχόλιό του για το ματς, υποστήριξε πως η απόσταση που έχει η ομάδα του Μίτσελ από την κορυφή ίσως να της κάνει καλό για να είναι πιο απελευθερωμένη, ενώ εξήρε τους Ροντινέι, Χάμες, Φορτούνη και τον ανεβασμένο Χουάνγκ, έχοντας και κάποια «παράπονα» από την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

«Θα ξεκινήσω λίγο με γκρίνια. Ο Ροντινέι που είδαμε σήμερα, δεν είχε θέση στην ενδεκάδα με την ΑΕΚ; Θα ήθελα κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό. Χάρηκα σήμερα τον Ροντινέι, τον Χάμες, τον Φορτούνη. Ο Χουάνγκ ήταν ανεβασμένος σήμερα αρκετά, ενώ τα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού φάνηκαν και σήμερα. Έφαγε εύκολα γκολ, εύκολα θα μπορούσε να φάει άλλο ένα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ο κόσμος ευχαριστήθηκε αυτό που είδε σήμερα στο γήπεδο, έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο ο Ολυμπιακός, λίγο πιο… χαρούμενο. Πιθανόν η απομάκρυνσή του από την κορυφή, μπορεί να του κάνει καλό για να μην έχει τόσο άγχος ώστε να κυνηγάει τα ματς με διαφορετική ψυχολογία και διαφορετικό τρόπο», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μίτσελ έκανε... μεταγραφάρα, 4 λόγοι για να χαμογελά - Συγκλονιστικός Κανός, αναγκαίος ο Μπα!