Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δίνει απαντήσεις Έλληνας προπονητής - Για αυτό ισοφαρίστηκε ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-18 17:38:00

Δίνει απαντήσεις Έλληνας προπονητής - Για αυτό ισοφαρίστηκε από τον Αστέρα ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Δίνει απαντήσεις Έλληνας προπονητής - Για αυτό ισοφαρίστηκε από τον Αστέρα ο ΠΑΟΚ

Σε τηλεοπτική εκπομπή στη Θεσσαλονίκη μίλησε έμπειρος Έλληνας προπονητής όπου και αναφέρθηκε στον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά στην Τρίπολη και στον τρόπο που έχασε τη νίκη.

Νίκος Καραγεωργίου: Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει για το πώς ο ΠΑΟΚ... αυτοκτόνησε στην Τρίπολη με τον Αστέρα, με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει απαντήσεις μιλώντας στην Βεργίνα Τηλεόραση και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ”.

Κανένας δεν πίστευε ότι το 0-2 του 82ου λεπτού θα μπορούσε να ανατραπεί, όταν επιτεύχθηκε και ήθελε ακόμη οκτώ λεπτά για να λήξει το παιχνίδι και εκείνη τη στγμή εάν θέλεις να κάνεις αλλαγές, κάνεις επιθετικές αλλαγές, παίκτες από την επίθεση δηλαδή και καλύπτεις τα νώτα σου για να λήξει το ματς με αυτό το σκορ. Δεν φανταζόταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ ότι θα μπορούσε να έρθει αυτό το αποτέλεσμα και φυσικά κανένας δεν μπορεί να τον κατηγορήσει οτι έκανε αλλαγές για να χάσει το ματς.

Οι μεταγραφές άλλοτε βγαίνουν και άλλοτε όχι. Αυτές οι κινήσεις που έκανε ο προπονητής, επηρέασαν τελικά αρνητικά την ομάδα. Τον Τάισον του είπε να παίζει αριστερός εξτρέμ και αυτός έπαιζε πίσω απο τον φορ, ο Φιλίπε Σοάρες μπήκε αντί του πολύ καλού Αουγκούστο, ο Κεντζίορα ο καινούργιος ήταν σα χαμένος στα τρία λεπτά που έπαιξε, χάθηκαν τα μαρκαρίσματα και πιστεύω ότι εάν έπαιζε ο Σάστρε, δεν θα έχανε τον Σίτο στο 1-2. Αυτά είναι λάθη, που δεν συγχωρούνται…”, είπε ο Νίκος Καραγεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ζημιά στον Ολυμπιακό από ΑΕΚ - Κίνδυνος να... τιναχτούν όλα στον αέρα - Αλλαγή πλάνου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags