ΠΑΟΚ: Μπορεί να έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το ντέρμπι της Κυριακής, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στην Τούμπα, αλλά αυτό που φαίνεται στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, είναι ότι ο Λουτσέσκου δεν ήθελε μέχρι χθες τουλάχιστον να κάνει γνωστές τις προθέσεις του για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει εναντίον της ΑΕΚ.

Ο Ρουμάνος προπονητής κρατά “κλειστά” τα χαρτιά του και ίσως εμφανίσει σήμερα τελικά εντός αγωνιστικού χώρου, τις σκέψεις του για τα νέα πρόσωπα που ενδεχομένως θα χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι.

Προφανώς, περιμένει να δει εάν θα έχει στη διάθεσή του τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, κάτι που θα φανεί ξεκάθαρα σήμερα, ενώ υπάρχει ένας προβληματισμός για το χώρο του κέντρου, εκεί όπου φαίνεται ότι θα διεκδικήσουν τη μία από τις δυο θέσεις, ο Ντάντας με τον Σβαμπ (την άλλη θα πάρτει ο Αουγκούστο).

Εάν λάβουμε υπόψη μας, ότι ο Κοτάρσκι που δεν αγωνίστηκε στην Τρίπολη λόγω γαστρεντερίτιδας, θα επανέλθει κανονικά στην ενδεκάδα, πιθανολογούμε ότι στο βασικό σχήμα για τρίποντο εναντίον της ΑΕΚ, ο Λουτσέσκου θα χρησιμοποιήσει τους Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Κουλιεράκη (Νάσμπεργκ), Αουγκούστο, Ντάντας (Σβαμπ), Ζίφκοβιτς, Νάρει, Κωνσταντέλια και Ολιβέιρα.

Στη σημερινή προπόνηση θα γίνει περισσότερο εμφανείς οι σκέψεις του Λουτσέσκου, που θέλει να δει εάν πράγματι είναι 100% έτοιμοι, ο Κουλιεράκης και ο Κοτάρσκι, ενώ θα καταλήξει και για τον ένα μέσο, που θα χρησιμοποιήσει εναντίον της ΑΕΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός-ΠΑΟ για Έλληνα γκαρντ - "Ηγέτης, παίζει με το μυαλό" - Κλείνει μεταγραφή στο F8 Κυπέλλου!