Facebook Pixel Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Επιστροφή Πρίγιοβιτς για Champions League - Τα μισά χρήματα από Ολιβέιρα - Υπογράφει ελεύθερος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-11 22:15:00

Επιστροφή Πρίγιοβιτς για Champions League - Τα μισά χρήματα από Ολιβέιρα - Υπογράφει ελεύθερος!

του Γιώργου Κτενά
Επιστροφή Πρίγιοβιτς για Champions League - Τα μισά χρήματα από Ολιβέιρα - Υπογράφει ελεύθερος!

Έτοιμος ο Σέρβος επιθετικός να παίξει ξανά σε υψηλό επίπεδο, καθώς πλέον δεν ζητάει ένα μεγάλο συμβόλαιο, αλλά την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Η φημολογία για τον ΠΑΟΚ, το συμβόλαιό του και η επόμενη ομάδα του...

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Το όνομα του Σέρβου επιθετικού βρίσκεται ανά τακτά χρονιά διαστήματα στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου, αν και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ποτέ δεν έχει απασχολήσει τους Θεσσαλονικείς από τη στιγμή που έφυγε από την ομάδα.

Ο Πρίγιοβιτς λαμβάνει περίπου τα μισά χρήματα από όσα παίρνει ο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι ικανή συνθήκη για να έρθει ξανά στην ομάδα - Ακόμα και ως λύση που θα είναι στον πάγκο και θα μπαίνει για να σκοράρει.

Παρόλα αυτά η σουηδική ιστοσελίδα Expressen αναφέρει πως η Χάκεν (που κατέκτησε τον τίτλο φέτος) τον θέλει πολύ για να βοηθήσει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ το καλοκαίρι, ενώ υπάρχει αναφορά και στην πολωνική Ράκοφ (της ομάδας του Σβάρνα και του Παπανικολάου) που επίσης τον θέλει.

Απευθυνθήκαμε στον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιώρη, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο στην Αυστραλία, για να συλλέξουμε πληροφορίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς.

"Ψάχτηκε για να φύγει το καλοκαίρι - Για αυτό παίρνει 500.000 ευρώ - Επιστρέφει με ελάχιστα χρήματα"

"Ψάχτηκε να φύγει το περασμένο καλοκαίρι και είχε μείνει πίσω. Μόνο που, τελικά, δεν έφυγε ποτέ από την Αυστραλία, άρχισε να παίζει και να σκοράρει", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε για το συμβόλαιό του:

"Το συμβόλαιό του πρέπει να είναι κάπου στις 500.000 ευρώ, γιατί στην Αυστραλία έχουν προκαθορισμένο Financial Fair Play στα οικονομικά τους οι ομάδες. Είχε υπάρξει ομάδα που είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, αλλά είχε μείνει εκτός γιατί είχε ξεπεράσει το FFP". 

Μπορεί να έρθει ξανά στην Ευρώπη:

"Το 90% φεύγουν ως ελεύθεροι, μπορεί να φύγει γιατί και αυτός ψάχνεται για να αποχωρήσει. Αλλά και μεταγραφή αν χρειαστεί να γίνει, αν τον θελήσει κάποια ομάδα, μπορεί με ελάχιστα χρήματα να τον αποκτήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πώληση 3 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό - Ρητή εντολή Σαββίδη - Πιο περιζήτητος στην Ελλάδα ο..."


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags