Facebook Pixel Τεέμου Πούκι: "Πανικός" για την υπογραφή του Πούκι - Περιζήτητος με το που φύγει από Νόριτς - Στη λίστα του Big4!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-09 13:36:00

"Πανικός" για την υπογραφή του Πούκι - Περιζήτητος με το που φύγει από Νόριτς - Στη λίστα του Big4!

Sportdog Team
"Πανικός" για την υπογραφή του Πούκι - Περιζήτητος με το που φύγει από Νόριτς - Στη λίστα του Big4!

Δύο ομάδες από το ελληνικό Big4 είχαν ενδιαφερθεί παλιότερα και δεν αποκλείεται να μπουν ξανά στο παιχνίδι απόκτησής του.

Περιζήτητος αναμένεται να γίνει από το καλοκαίρι κι έπειτα ο Τεέμου Πούκι, αφού θα αποχωρήσει από τη Νόριτς, με το όνομά του να είναι σίγουρο ότι θα εμπλακεί και στα ρεπορτάζ ελληνικών ομάδων.

Αυτό αναφέρουν τουλάχιστον ρεπορτάζ από την Φινλανδία, που σημειώνουν ότι «ο Πούκι  μπορεί να ενταχθεί χωρίς χρέωση μεταγραφής και με το βιογραφικό του είναι ένα δελεαστικό όνομα για μια σειρά από συλλόγους», αναλύοντας στη συνέχεια τις ομάδες που ενδέχεται να ενδιαφερθούν για αυτόν το προσεχές καλοκαίρι.

«Κάποιος μικρότερος σύλλογος στην Ισπανία μπορεί να ενδιαφερθεί για τον Πούκι, επίσης η Bundesliga ή η Ligue 1 δεν είναι αδύνατη, ενώ σε Ελλάδα και Τουρκία υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που θα χαίρονταν ναα υπογράψουν συμβόλαιο μαζί του. Άλλο, ωστόσο, είναι αν ο Πούκκι θέλει να υποβάλει την οικογένειά του στο χάος που αναπόφευκτα συνεπάγεται μια ποδοσφαιρική ζωή στην Ελλάδα ή την Τουρκία», επισημαίνεται στα ρεπορτάζ.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως ο Πούκι έχει "παίξει" ως όνομα στην Ελλάδα τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον Ολυμπιακό, αν και τα φινλανδικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο ατζέντης του παίκτη, Τεέμου Τούρουνεν, θα ψαχτεί πρώτα για ομάδα σε Γερμανία και Ολλανδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διώχνει το... πουλέν του Μπότο ο Λουτσέσκου - Χαμός με Ολυμπιακό - "Κλαίει" 3 εκατομμυρία ο Σαββίδης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags