Facebook Pixel Αναμονή για την απάντηση Γκατούζο - Στον Ολυμπιακό ζουν και αναπνέουν για την ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-20 00:44:00

Αναμονή για την απάντηση Γκατούζο - Στον Ολυμπιακό ζουν και αναπνέουν για την ΑΕΚ!

Sportdog Team
Αναμονή για την απάντηση Γκατούζο - Στον Ολυμπιακό ζουν και αναπνέουν για την ΑΕΚ!

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Χάμες, ο απών για τον Ζοσέ Ανιγκό είναι ένας. Τι σκέφτεται ο Γάλλος τεχνικός για την τριπλέτα πίσω από τον φορ και το δίδυμο στα στόπερ.

Ολυμπιακός: Περιμένοντας την απάντηση του Τζενάρο Γκατούζο, που είναι ο βασικός αλλά όχι ο μόνος υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται με συγκεκριμένα δεδομένα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ. Το ντέρμπι με την Ένωση, άλλωστε, αποτελεί την τελευταία ευκαιρία διατήρησης των Πειραιωτών σε τροχιά (έστω) δυάδας.

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Χάμες, ο μοναδικός απών για τον Ζοσέ Ανιγκό είναι ο Κανός. Ήδη επέστρεψε ο Ροντινέι και ουσιαστικά ο Γάλλος προπονητής έχει την άνεση να διαλέξει το σχήμα που θέλει, με δεδομένο ότι η ομάδα έχει πάρει και ανάσες, αφού είναι δέκα μέρες χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα. 

Τα δύο ζητήματα που καλείται να αποφασίσει οριστικά ο Ανιγκό, είναι το αν θα παραμείνουν δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Μπα-Σισέ, καθώς και το πως θα διαχειριστεί την τριπλέτα Φορτούνη-Μπιέλ-Βαλμπουενά πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπακαμπού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags